Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
Welcome to our forum.


Pages: 1 ... 3 4 5 
Administrare FAR (Read 33807 times)
a_muraru
Full Member
***
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 188
Re: Administrare FAR
Reply #100 - Sep 3rd, 2012 at 3:06pm
 
Eugen Stamate wrote on Sep 3rd, 2012 at 2:01pm:
Daca se schimba regulile de circulatie de la un anumit termen bine precizat si anuntat anterior nu inseamna ca cineva schimba ceva in timpul jocului. Problema este cand schimbi regulile dupa care se judeca un accident deja produs si aflat in curs de judecata.


Inteleg ca exista o problema pe acest forum, iar solutia descoperita acum este denudarea identitatii celor ce posteaza. Un ''accident'' (cred ca este vorba despre tonul incins, uneori suburban al postarilor) cere un remediu. Daca ''accidentul'' exista, nu cred in solutia propusa.

Au existat pe acest forum persoane care au produs dificultati, au deturnat discutia, si pentru aceasta si-au folosit numele real. Solutia a fost interzicerea accesului (stergerea postarilor). Asadar, identificarea fiecarui participant la discutie nu este solutia. Care a si fost descoperita.

In afara de aceasta, exista o retinere evidenta in declararea propriului nume. Motivele sunt multe, mai ales pentru cei care locuiesc in Romania.

S-ar pierde astfel, daca s-ar adopta aceasta solutie, interlocutori  potential valorosi, in vreme ce proasta crestere, evidenta in unele postari semnate cu nume real, nu ar disparea.

Desigur, sint incredintat ca cei care vor cauta o solutie vor gasi cea mai buna dezlegare a problemei.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #101 - Sep 3rd, 2012 at 3:19pm
 
Va inteleg nemultumirea. Si unii dintre noi ne-am asteptat la multe, de exemplu sa va implicati efectiv cu nume, prenume si propuneri concrete. Sigur este in primul rand esecul celor care au dat tonul pe forum ca nu suntem cateva zeci sau si mai multi, insa spiritul civic se manifesta nu se impune. Peste cateva luni vor fi 10 ani decand a inceput acest demers si pot spune ca cea mai multa energie s-a rispit in conflicte tocmai cu cei care pretindeau ca le pasa. S-a depasit insa si acest moment ceea ce ar presupune un alt ritm si o alta abordare motiv pentru care va incurajez sa va implicati si altfel decat sub anonimat.
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #102 - Sep 3rd, 2012 at 3:43pm
 
Sunt deacord cu observatia ca persoane publice pot face mai mult rau decat unele anonime, insa macar stim despre cine este vorba. Nu se pune problema ca cei care au postat deja anonim sa fie obligati sa-si declare identitatea. Ideea ar fi sa nu mai acceptam inscrieri anonime pe forum iar anonimii deja existenti care primesc avertisment de la moderatori pentru atacuri la persoana si persista, sa fie blocati. Putem gasi solutii daca vrem sa face forumul mai responsabil decat pana acum. Sigur si persoanele inregistrate cu numele real trebuie sa se supuna la aceleasi norme de conduita. In principiu pot exista doua optiuni. Una doar sa discutam (cu sau fara anonimat) si alta sa derulam activitati concrete care necesita un alt grad de implicare si responsabilizare. In acest moment suntem intre cele doua optiuni ceea ce produce insatisfactie din ambele parti.
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: Administrare FAR
Reply #103 - Sep 3rd, 2012 at 4:31pm
 
Eugen Stamate wrote on Sep 3rd, 2012 at 3:43pm:
In principiu pot exista doua optiuni. Una doar sa discutam (cu sau fara anonimat) si alta sa derulam activitati concrete care necesita un alt grad de implicare si responsabilizare. In acest moment suntem intre cele doua optiuni ceea ce produce insatisfactie din ambele parti.Din experiența acumulată până acum, cu persoanele pe care le avem la dispoziție în momentul de față dispuse să contribuie efectiv la acțiuni concrete, suntem departe de a face mai mult decât s-a făcut. Putem genera doar câte un comunicat de presă din când în când. Mai trebuie ținut cont și de faptul că pentru a putea deveni mai agresivi față de eventuale nereguli din sistem, am avea nevoie și de asistență juridică.
Back to top
 
 
IP Logged
 
vavrig
Full Member
***
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 152
Bucharest
Gender: male
Re: Administrare FAR
Reply #104 - Sep 3rd, 2012 at 8:30pm
 
naivul wrote on Sep 3rd, 2012 at 12:26pm:
Nu am vazut nici un comunicat FAR  impotriva lui D. Funeriu. Nu am vazut nici un comunicat FAR care sa ceara verificarea matrapazlacurilor lui Dumitrache, dupa ce a venit Ciuparu la carma si putea face acest lucru. Am mai vazut lucruri incredibile inamplate la contractele ANCS, lucruri care sfideaza bunul simt, exact asa cum au fost si cele de pe vremea lui Dumitrache et. Co.

Iertati-mi insa o intrebare: ati formulat 'cap-coada' o propunere intr-unul din sensurile mentionate mai sus, ati postat-o pe FAR si nu ati primit nicio sustinere din partea altor colegi si in special a colegiului director pentru finalizarea demersului respectiv? Pentru a nu invoca absenta unui precedent de acest tip, dati-mi voie sa citez "Scrisoare FAR catre UE" [http://www.forumul-academic-roman.org/index.php?page=184] nu atat pentru actiunea respectiva in sine cat pentru comentariile concrete continute, cu referinte punctuale, in sensul chiar al afirmatiilor Dvs.    Si credeti-ma ca respectiva scrisoare a fost rezultatul chiar al muncii sustinute a mai multor dintre membrii FAR.

Nu cred ca sunt vreun aiurit care isi imagineaza ca vom schimba ceva prin comunicate si scrisori deschise. Nicolae are dreptate in privinta slabiciunii oricarui ONG real, nemanevrat politic sau neurmarind si satisfacand terte interese. Recunosc insa ca pentru mine cel putin un astfel de site reprezinta singurul si ultimul loc in care pot striga - chiar daca fara ingenuitatea unui copilas - ca regele e gol! Este adevarat ca imi si pot permite o astfel de extravaganta, aflat la final de cariera ratata gratie clanocratiei dinainte si de dupa '90 (nu-i pomenesc culoarea pentru a nu fi acuzat de politizarea discutiei)...

In aceste conditii eu unul realizez ca este util si necesar ca prezentarea oricarei opinii sa fie insotita si de o indicatie cat de sumara (precum numele real si locul de munca) asupra experientei de munca si viata a celui care avanseaza opinia respectiva. Nu pot sa nu-l citez in acest sens pe unul din personajele lui Pirandello ce afirma ca faptele unui om sunt asemenea unui sac ce nu va sta ridicat daca nu este umplut cu toate motivatiile si conditiile in care o fapta a fost savarsita.
Back to top
« Last Edit: Sep 4th, 2012 at 6:34am by vavrig »  

Vlad Avrigeanu, Bucharest
WWW WWW  
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: Administrare FAR
Reply #105 - Sep 4th, 2012 at 8:50am
 
vavrig wrote on Sep 3rd, 2012 at 8:30pm:
Nu cred ca sunt vreun aiurit care isi imagineaza ca vom schimba ceva prin comunicate si scrisori deschise. Nicolae are dreptate in privinta slabiciunii oricarui ONG real, nemanevrat politic sau neurmarind si satisfacand terte interese. Recunosc insa ca pentru mine cel putin un astfel de site reprezinta singurul si ultimul loc in care pot striga - chiar daca fara ingenuitatea unui copilas - ca regele e gol! Este adevarat ca imi si pot permite o astfel de extravaganta, aflat la final de cariera ratata gratie clanocratiei dinainte si de dupa '90 (nu-i pomenesc culoarea pentru a nu fi acuzat de politizarea discutiei)...Așa cum au subliniat și Eugen și Vlad (aspect cu care sunt și eu absolut de acord), în momentul de față FAR își poate orienta activitatea pe două direcții: dezbaterile pe forum și luarea de poziție prin emiterea de documente.

1. Dezbaterile (care au constituit în ultima vreme activitatea noastră de bază) sunt cred eu importante nu numai pentru schimbarea de mentalități, ci și pentru o mai bună clarificarea a noastră legat de anumite subiecte. Și spun acest lucru în contextul unor schimbări majore care s-au petrecut față de perioada 2003-2004 când ne-am început noi activitatea, legat de independența și obiectivitatea mass-media. Din păcate, odată cu acutizarea luptelor politice, am putut constata un partizanat din ce în ce mai evident atât în presa scrisă, cât și în televiziuni. Ori în aceste condiții, mie mi se pare deosebit de important să încercăm să ne formăm o imagine cât mai apropiată de realitate, legat de evenimentele care au loc în zona universitară, prin colectarea directă de informații. Ori asta înseamnă participarea unui număr cât mai mare de persoane la dezbaterile de pe forum. Restricționarea accesului pe forum prin obligativitatea devoalării identității, cred că ar fi un pas înapoi față de ceea ce s-a întâmplat până acum, din motivele pe care le-am discutat deja. Sigur că legat de credibilitatea unei informații apărute pe forum, aceasta va fi cu mult mai mare în momentul în care persoana are asumată identitatea, decât în cazul unui anonim. Iar legat de limbaj, probabil că o fermitate mai mare a moderatorilor va rezolva și aceste derapaje.

2. Luarea de poziții și emiterea de documente. Aici după părerea mea nu ne vom putea îmbunătăți activitatea, atâta timp cât nu se implică mai multe persoane în redactarea materialelor. Si spun asta pentru că atunci când FAR era foarte activ și la acest capitol, existau 10-15 persoane care se ocupau permanent de aceste aspecte. In timp (totuși sunt aproape 9 ani de când ne tot agităm) "veteranii" au obosit și s-au retras unul câte unul, iar din urmă nu au sosit înlocuitori. Aici lucrurile sunt mai complicate și ca rezultat al angajărilor politice din Mass-media, pentru că dacă ești neutru politic n-ai acces nici la ziare și cu atât mai puțin la vreo televiziune. Iar în aceste condiții, cum să facem publice protestele noastre ?  
Back to top
 
 
IP Logged
 
Marian_Deaconescu
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1223
Kuwait
Gender: male
Re: Administrare FAR
Reply #106 - Sep 5th, 2012 at 1:16pm
 
Redactziei:

io m-am oferit, de mai multe ori (inca n-am dat pan' mintea copchiilor, cu toate ca mult nu mai am)
pentru a contribui la *redactari* (desigur, odata ce-mi "vin bine" & sunt de-acord cu fondul).

Shi, *desigur* (ca se vede p-acilea), io *nu am diacritice*, astfel ca *orice* propunere din partea mea va trebui (din pacate) "periata" de catre altcineva.

V-o scriu doar pen' ca al doilea punct de mai sus din mesajul lui Nicolae m-a cam intristat. Da-i drept, ca Nicolae v-o poate scrie: nu mi s-a cerut *niciodata* o astfel de munca "patriotica"...

Numa' fain, tuturor,

Nea Marin

P.S. Credetzi-ma, rogu-va, pa cuvant: chiar pot scrie & pan' romaneshte!
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #107 - Oct 14th, 2012 at 10:34am
 
Email transmis urmatorilor colegi FAR:
Vlad Avrigeanu, Eugen Stamate, Nicolae Hurduc, Cristian Apetrei, Norica Nichita, Costel Sarbu, Eugen Brailoiu, Dumitru Branisteanu

Stimati colegi din conducerea FAR,

Va solicit sa interveniti de urgenta cu un mesaj public care sa se refere la cenzurarea ultimului meu mesaj de catre d-l Nicolae Hurduc, pentru ca dansului nu-i convine dezbaterea ideilor si nici sa mai fie contrazis.
Va solicit sa analizati mesajul care mi-a fost sters si sa actionati in consecinta.

Va rog sa luati si act de demisia mea irevocabila din FAR.

Cu stima,


Corneliu M. Craciunescu

PS
Consider indamisibil - mai ales pentru mediul academic - si total nedemocratic ca - in conditiile existentei mai multor moderatori - unul dintre moderatori sa abuzeze de dreptul de a cenzura exact opinia cuiva care il contrazice pe el.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: Administrare FAR
Reply #108 - Oct 14th, 2012 at 11:15am
 
Eu cred că s-a ajuns la o situație absolut intolerabilă în cadrul forumului și am intrat într-un fel de teatru al absurdului. Începând din luna august, nu există vreun comentariu al domnului Crăciunescu legat de intervențiile mele, în care să nu se strecoare și vreo aluzie legată de presupuse interese politice, de grup, mai nou diverse conspirații etc. Cea mai recentă ispravă a sa (care văd că a dispărut de pe forum) este acreditarea ideii că eu împreună cu Alexa am fi pus la cale nu știu ce faptă reprobabilă prin intermediul unor e-mailuri secrete. De unde știa colegul nostru despre această corespondență personală, nu ne-a explicat. Insă chiar și după clarificările aduse de mine, tot a insistat că în spatele acțiunilor caritabile se ascund nu știu ce interese obscure. Orice fel de tentativă de susținere a ideilor mele de către alte persoane, a fost tratată cam în maniera de mai jos

Quote:
Sunt obisnuit ca haita de tiitoare sa ma acuze imediat de orice, cand cred ca idolul lor e terfelit pe FAR, mai ales in probleme de onoare.
Si stiu si ca asta se intample dupa emailuri schimbate cu idolul respectiv, in care i se spun si numele adevarate, nu doar cele folosite pe FAR.
Nu ma deranjeaza.
Ignor asemenea pupeze... care inteleg ca avem un CNATDCU de onoare pentru ca eu nu fac ce vor ele cu un individ.


Dacă un astfel de mod de exprimare nu ridică nici un fel de probleme în mintea un cadru didactic universitar dintr-un centru de tradiție, atunci într-adevăr sistemul educațional românesc are probleme majore. Il întreb pe domnul Crăciunescu de ce și-a șters mesajele, pe care oricum le-a văzut destulă lume în cursul zilei de ieri ?

Este absolut falsă afirmația domnului Crăciunescu legată de intenția sa onorabilă de dezbatere a unor idei. Când dezbați idei nu ai nevoie de atacuri la persoană, decât atunci când nu mai ai argumente. Forumul nostru s-a mai confruntat cu astfel de situații, în care atacurile la persoană erau singurul scop al anumitor indivizi, ținta urmărită fiind discreditarea.

Tolerarea în continuare a unui astfel de mod de acțiune din partea unor oameni care culmea, se consideră luptători pentru onoare și adevăr, va duce nu numai la o atmosferă generală de suspiciune și neîncredere, dar va face absolut inoperant grupul pe care ne-am chinuit să-l formăm și să-l menținem în viață timp de opt ani.

De aceea propun ca în situația în care domnul Crăciunescu va continua cu atacurile la persoană, fără să aibă nici un fel de argumente pentru ele, să-i fie blocat total accesul pe forum.
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #109 - Oct 14th, 2012 at 11:27am
 
Quote:
Il întreb pe domnul Crăciunescu de ce și-a șters mesajele, pe care oricum le-a văzut destulă lume în cursul zilei de ieri ?


Nu am sters nici unul dintre mesajele pe care le-am postat.

Cer domnului Hurduc  sau conducerii FAR sa afiseze postarea care mi-a fost stearsa, legata de Smed si sa se explice din ce cauza a fost stearsa si de cine.
Cer domnului Hurduc sa declare daca mi-a sters cel putin o postare si sa explice textul care l-a deranjat.

Ati vazuti si de la alti colegi FAR cum se fofileaza cand e intrebat ceva in mod direct, d-l Hurduc. Din aceasta cauza, cer conducerii FAR sa caute si sa posteze mesajul meu care a fost cenzurat si sa spune ce e gresit acolo.

Am intels ca pe toti ne va paste soarta asta daca avem curajul sa scriem ceva ce d-l Hurduc considera ca este o rastalmacire (cum i-a scris si d-lui Avrigeanu).
Nu mor de dorinta de a fi pe FAR, daca acesta evolueaza intr-o directie dictatoriala si profund nedemocratica.

PS
Am vazut o multime de atacuri la persoana lui Vlaston din partea unui moderator FAR, care nu l-au deranjat niciodata pe d-l Hurduc. Nici macar pe email, desi ne-a prezentat un sirop lacrimogen in loc de raspuns la intrebarile directe si clare.
Si atacuri suburbane ale domnului Hurduc la adresa mea au fost bine autoapreciate de d-l moderator Hurduc.

Cer d-lui Hurduc sa faca public mesajul care mi-a fost cenzurat si sa prezinte motivul cenzurii.
Back to top
« Last Edit: Oct 14th, 2012 at 12:16pm by craciunm15 »  
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #110 - Oct 14th, 2012 at 1:01pm
 
Iata adevarate exemple de atacuri la persoana din partea chiar a moderatorului care cenzureaza pe cei care ii contrazic ideile. Pardon, "discrediteaza" ideile.
Quote:
Domule Crăciunescu,
Incep să înțeleg mai bine de ce ați avut probleme la UVT


Quote:
Insă dacă tot sunteți nemulțumit de FAR, de ce nu vă duceți să scrieți articole pe HotNews împreună cu domul Vlaston, pe care văd că-l apreciați în mod deosebit ?


Sunt astea atacuri la persoana, sau nu?

Tare ma tem ca FAR sa nu se transforme in "Omagiu Moderatorului Iubit", iar cei care nu sunt de acord cu odele sau sunt acuzati ca le "rastalmacesc", sa fie izgoniti.

Inca mai cer sa fie postat mesajul care mi-a fost cenzurat si sa se explice cu ce nu a fost de acord moderatorul.
Cer asta celor care inca mai sunt in Comitetul Director FAR. Sper sa le dea voie moderatorul...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #111 - Nov 25th, 2012 at 9:44pm
 
Forumul a fost blocat datorita unui spam continuu care afecta severul ce gazduieste domeniul. Atentionarea a fost severa in sensul blocarii domeniului FAR motiv pentru care forumul a fost trecut in mentenance. Sunt mai multe variante de a rezolva aceasta problema insa fiecare presupune anumite dezavantaje, incluzand instalarea unui forum mai sigur dar la pretul pierderii continutului de pana acum. Fiind foarte ocupat (deadline pentru granturi urmat de o deplasare in JP) nu m-am putut angaja in niste schimbari majore, insa sper sa rezolvam aceasta problema in perioada imediat urmatoare.
Va multumesc pentru intelegere,
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: Administrare FAR
Reply #112 - Nov 26th, 2012 at 7:19am
 
Eugen Stamate wrote on Nov 25th, 2012 at 9:44pm:
Forumul a fost blocat datorita unui spam continuu care afecta severul ce gazduieste domeniul. Atentionarea a fost severa in sensul blocarii domeniului FAR motiv pentru care forumul a fost trecut in mentenance. Sunt mai multe variante de a rezolva aceasta problema insa fiecare presupune anumite dezavantaje, incluzand instalarea unui forum mai sigur dar la pretul pierderii continutului de pana acum. Fiind foarte ocupat (deadline pentru granturi urmat de o deplasare in JP) nu m-am putut angaja in niste schimbari majore, insa sper sa rezolvam aceasta problema in perioada imediat urmatoare.
Va multumesc pentru intelegere,
Eugen
   In momentul de față putem reîncepe activitatea pe forum, sau va trebui să mai așteptăm ?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #113 - Nov 26th, 2012 at 1:12pm
 
In acest moment testez niste posibilitati anti spam si am reusit sa reduc numarul de pre-inregistrari de la 15 la 2 pe ora... daca am putea ajunge la doar cateva pe zi am putea fi in siguranta. Voi face si un upgrade la ultima versiune 2.5.2 insa trebuie sa scapam manual de 19016 preinregistrari, a doua fisire fiecare... Zic deci sa mai asteptam un pic.
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #114 - Dec 9th, 2012 at 9:05pm
 
Forumul este din nou activ si poate fi folosit. Imi cer scuze ca a durat atat de mult insa rezolvarea a presupus mai multe etape ce au putut fi parcurse doar prin prelucrarea manuala a unui numar foarte mare de fisiere. 
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: Administrare FAR
Reply #115 - Dec 10th, 2012 at 8:15am
 
Eugen Stamate wrote on Dec 9th, 2012 at 9:05pm:
Forumul este din nou activ si poate fi folosit. Imi cer scuze ca a durat atat de mult insa rezolvarea a presupus mai multe etape ce au putut fi parcurse doar prin prelucrarea manuala a unui numar foarte mare de fisiere. 
EugenEugene,

Mulțumim mult pentru efortul pe care l-ai făcut !
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Administrare FAR
Reply #116 - Jan 11th, 2013 at 8:59am
 
Imi face placere sa regasesc forumul in forma dupa o lunga perioada de inactivitate. Profit sa-i multumesc lui Eugen pentru munca depusa: nu-i usor sa stergi "a la main" aproape 20 000 de membri fictivi, plus problemele legate de SPAM.
Un an nou cat mai bun FAR-ului si celor care participa la viata si mai ales la succesul lui!
Smiley
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Administrare FAR
Reply #117 - Mar 13th, 2013 at 10:37am
 
Dupa vreo 40 de incercari in ultimele 10-12 zile, uite ca am reusit si eu sa gasesc o falie timp-spatiu-FAR si sa ma conectez!
Ramane sa-mi amintesc si de toate subiectele pe care am vrut sa le abordez pe forum in aceasta perioada.......poate pana atunci nu o ia Far-ul din nou razna.
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #118 - Mar 13th, 2013 at 12:07pm
 
AlexA wrote on Mar 13th, 2013 at 10:37am:
Dupa vreo 40 de incercari in ultimele 10-12 zile, uite ca am reusit si eu sa gasesc o falie timp-spatiu-FAR si sa ma conectez!
Ramane sa-mi amintesc si de toate subiectele pe care am vrut sa le abordez pe forum in aceasta perioada.......poate pana atunci nu o ia Far-ul din nou razna.


E posibil sa nu mearga folosind link-urile vechi.
La mine a mers, pe varianta de pe cautare google
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #119 - Mar 13th, 2013 at 10:08pm
 
Imi pare rau pentru problemele tehnice. Am fost la fel de neputincios caci nu ma puteam loga ca sa inteleg ce se intampla... 
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Administrare FAR
Reply #120 - Mar 14th, 2013 at 10:02am
 
Eugen Stamate wrote on Mar 13th, 2013 at 10:08pm:
Imi pare rau pentru problemele tehnice. Am fost la fel de neputincios caci nu ma puteam loga ca sa inteleg ce se intampla... 
Eugen


Eugen,
Cred ca toata lumea a inteles situatia.  Oricum, ieri a fost o zi cu multe noutati: catolicii au un papa nou, noi avem un forum nou si forumul are un membru nou, domnul @koukourighou, caruia ii urez bun venit. Sper doar sa nu-si aduca toata ograda de galinacee care sa produca (iar!) blocarea forumului ca pe vremea cand erau 20 000 de
"membri".
Tuturor urez postari interesante sau macar lectura placuta!
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #121 - Dec 26th, 2013 at 3:21pm
 
Draga Eugen,

Iti cer sa intrevii imediat impotriva actiunilor d-lui Hurduc care isi permite sa mute cum vrea postari care nu ii convin.

Sunt de acord ca tu sa operezi orice fel de modificari dar este total impotriva bunului simt ca asemenea operatii sa fie efectuate de o persoana careia nu-i convine ce apare intr-un topic pe FAR legat de pozitia pe care o ocupa in CNATDCU, ca reprezentant al comunitatii academice.

In nici un sistem civilizat, dreptul la cenzura nu este atribuit unei dintre parti ci unui tert, neutru. Este un principiu elementar care ar fi trebuirt sa ajunga de mult si la marginea de est a Europei.

Sper totusi ca FAR nu a fost confiscat de un individ si nu a intrat in era dictatoriala de stanga.

Corneliu M. Craciunescu
Back to top
 
 
IP Logged
 
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
Re: Administrare FAR
Reply #122 - Dec 27th, 2013 at 10:15am
 
Exista deja prea multa incarcatura nociva in politica si presa si ar fi pacat sa ne lasam si noi dusi in aceasi directie. Desigur o medie se poate face si din extreme. Merita insa risipita atata energie cand exista posibilitatea de a construi de la situatia reala in care ne aflam ? Din pacate ultimii doi ani au scos la iveala lipsa unor repere democratice, fapt care a dus la inscrierea pe o traiectorie politica care ne va costa chiar si un deceniu de ratacire. Daca ne uitam cu onestitate dupa vinovati nu vom putea identifica doar un set de persoane, partide politice sau grupuri de interese, desi sunt si lideri care si-au lasat in mod cert amprente nefericite. In fapt suntem marcati de o neputinta mult mai mare decat realizam si va trebui sa suferim din nou pentru a intelege ce este de inteles. Pana nu se va sparge acest monopol politic de 70% nu ne putem astepta la o insanatosire a mediului politic. Trebuie gasit un echlibru al dialogului si el poate fi construit doar prin abordari de substanta dar realiste. Dupa cum nu putem construi o tara doar pentru cei 20% care inteleg corect democratia, la fel nu putem forta un mediu academic la niste valori pe care le inteleg si accepta to cam acelasi procent. Personal nu vad alte cai rezonabile de iesire din acest impas decat dialogul (atunci cand se pot identifica parteneri de discutie) si manifestarea civica nepartizana (ca raspuns al lipsei de dialog). O alta posibilitate ar fi mentinerea pentru ani buni a unei incarcari negative care se va detensiona din nou prin evenimente dureroase.            
Forumul este si trebuie sa ramana un spatiu civic al dialogului. Atunci cand isi atinge limitele nu trebuie trasformat in strada, ci invers, civismul trebuie manifestat in strada… Va rog deci sa pastram forumul la nivelul dialogului si la lasam strazii liberatea de a ne exprima nemulumirea extrema. Personal as fi iesit in strada de cel putin cinci ori in ultimii ani daca as fi fost in tara …
Cu sinceritate,
Eugen
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: Administrare FAR
Reply #123 - Apr 28th, 2014 at 12:33pm
 
Acest mesaj a fost cenzurat de d-l Hurduc si repostat de mine:

Cu complicitatea escrocilor din conducerea CNATDCU se promoveaza in draci pe lucrari WSEAS si DAAM:
http://utcb.ro/stiri/docsconcursurididactice2014/Documente%20candidati/Lista%20d....

VIVAT escrocii din CNATDCU, care nu si-au dat inca demisia. Cum i-o mai suporta Pamantul?

Ce parere au chimistii si fizicienii despre cum se promoveaza in alte domenii, cu complicitatea celor care ii reprezinta in CNATDCU si a criteriilor de promovare pe care le-au acceptat fara nici un protest?

Asteptam cenzura FAR....

PS
Oare in Ad Astra sunt membri din Consiliul General CNATDCU?
Daca da, nu le bate nimeni obrazul?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 3 4 5 
(Moderators: AlexA, , Eugen Stamate)