Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
Visit YaBB today Wink


Pages: 1 ... 5 6 7 
"Competentele" in Romania politica (Read 37355 times)
gabriel_teodorescu
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 530
cluj-napoca
Gender: male
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #150 - Dec 9th, 2011 at 4:37am
 
Quote:
Fostul consilier prezidențial și ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, este, începând cu 1 decembrie, noul director al trustului de presă al  fundației ”România de mâine”, de pe lîngă  Universitate ”Spiru Haret”, al cărui patron nimeni altul decât rectorul Aurelian Bondrea.

Absolvent de liceu la fără frecvență și al școlii de partid ”Ștefan Gheorghiu”, Bondrea s-a remarcat înainte de 1989 prin activitatea în domeniul învățămîntului, el conducînd Comisia Superioară de Diplome şi Doctorate din Ministerul Învăţământului.

http://www.revista22.ro/-sebastian-lazaroiu-este-noul-director-al-tv-romnia-de-m...


Trăiască Reforma ! Uraaaaa ! E clar acum de ce Parlamentul i-a lăsat în pace pe studenții de la USH ? Curat România de mâine, România securiștilor care va să zică.


... trist dar adevarat!!!
...trăim într-o lume în care succesul individual în orice domeniu şi activitate este aproape exclus, ca să nu mai vorbim de faptul că prin natură suntem construiţi astfel încât să avem nevoie de un partener, cel puţin pentru a ne perpetua specia. Regulile de conduită în familie sau la locul de muncă, in scoala de toate gradele, privite ca simple reglatoare de comportament nu îşi ating scopul decât dacă sunt asumate. Asumarea lor este condiţionată de adoptarea valorilor care au condus la aceste reguli. Pentru a avea aceleaşi reguli, trebuie ca ele să plece din aceleaşi valori. Astfel încât orice comunicare reuşită, conlucrarea şi consensul presupun valori comune.
Să spunem că avem valori şi dorinţe comune şi vrem să lucrăm în echipă. Este suficient pentru ca să avem o colaborare bună şi succesul garantat? Cu siguranţă nu. Nu te poate obliga nimeni să joci corect, să nu profiţi de o oportunitate care apare şi ar putea distruge colaborarea prezentă. Pentru ca aceasta să fie trainică este nevoie şi de angajamentul moral. Acesta menţine omul în limitele unui comportament corect, fidel faţă de persoana sau grupul cu care e stabilită relaţia pe toată durata colaborării.
Care este poziţia şcolii faţă de acestea?
Ea se mulţumeşte să impună reguli în numele unor valori care nu mai sunt acceptate de majoritatea elevilor/studentilor. Ideea implicită, filozofia învăţământului actual, are la loc central mitul raţionalist potrivit căruia dacă îţi dezvolţi suficient capacitatea de gândire şi acumulezi suficiente informaţii eşti bine pregătit pentru viaţă şi succes. Tinerii observă relativ uşor că viaţa adulţilor nu mai  este guvernată de valori iar şcoala nu le vorbeşte deloc despre ele, în dorinţa ei iluministă de a se menţine echidistantă faţă de acestea. Cu atât mai puţin li se explică şi li se propune angajamentul moral faţă de acele valori care conduc la o colaborare eficientă în echipă şi în familie. În aceste condiţii ruptura dintre învăţământ şi cei ce trebuie învăţaţi se adânceşte, ei văd că şcoala nu îi învaţă lucrurile de care ei au nevoie. În schimb li se cere să ştie lucruri pe care nu le vor mai folosi niciodată în viaţă.
Soluţia ar putea veni din întoarcerea şcolii către beneficiarii ei cu dorinţa explicită de a aborda omul ca întreg confruntat cu lumea valorilor şi a moralei, nu doar ca pe o fiinţă pur raţională, lipsită de dorinţe şi sentimente.
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #151 - Feb 7th, 2012 at 12:30pm
 
Traiasca Universitatea Ecologica!

Curat - murdar.

"Cine este deputatul Cristian Petrescu, cel care ar putea sa o inlocuiasca pe Elena Udrea in fruntea Ministerului Dezvoltarii Regionale si a Turismului: absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport"

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-11444019-cine-este-deputatul-cristian-petres...

La Transporturi un absolvent de SNSPA!

http://www.evz.ro/detalii/stiri/cine-este-alexandru-nazare-viitorul-ministru-al-...

Astia sunt chiar nebuni?
Back to top
« Last Edit: Feb 7th, 2012 at 1:15pm by craciunm15 »  
 
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #152 - Feb 8th, 2012 at 4:46pm
 
Din CV-ul unui candidat de ministru

http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/noul-ministru-al-economiei-este...

Deputatul PDL Lucian Bode, nominalizat de premierul desemnat pentru portofoliul Economiei, a susţinut, în interpelări parlamentare, simplificarea accesului persoanelor cu cetăţenie qatareză în România, el avansând ideea realizării unui parc tematic Dracula cu sprijin qatarez, relatează Mediafax.

Bode menţiona că obţinerea unei vize de intrare, în interes de afaceri, în Qatar, a unui cetăţean român durează aproximativ trei zile. "Hotelul qatarez se ocupă de formalităţile necesare obţinerii vizei, ulterior prezentării invitaţiei. Obţinerea unei vize de intrare a unui cetăţean qatarez în România poate depăşi trei săptămâni", scria Bode în interpelare.

El îi solicita ministrului Turismului şi Dezvoltării să analizeze oportunitatea ca hotelurile din România să se ocupe de formalităţile interne necesare obţinerii avizelor turistice şi de afaceri, atunci când este cazul, inclusiv pentru cetăţenii qatarezi.

Bode a fost cel mai bun marcator al naţionalei de fotbal a Parlamentului României la Turneul european de fotbal al parlamentarilor desfăşurat, în 2011, în Ungaria, marcând trei din cele cinci goluri ale tricolorilor. Bode a cochetat cu fotbalul şi înainte de a intra în politică, el evoluând în tinereţe în campionatul judeţean de fotbal.

De asemenea, Bode are un autoturism Mercedes, cumpărat în 2003.
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #153 - Feb 8th, 2012 at 5:59pm
 
"Competentele" se fac remarcate devreme:


"Cuvântul tovarăşului Mihai Ungureanu", premier desemnat, din Scânteia Tineretului"
Adevarul 8 februarie 2012

http://www.adevarul.ro/locale/iasi/Cuvantul_tovarasului_Mihai_Ungureanu-premier_...
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #154 - Mar 19th, 2012 at 7:22am
 
Poti sa ai Premiul Nobel, nu se poate face post in Romania pentru tine.
Pot sa moara oamenii ca mustele, din lipsa de personal, nu se pot angaja medici.
Dar daca esti omul partidului, se poate orice.
Un caz halucinant:
http://www.adevarul.ro/actualitate/Cum_se_face_vames_un_frate_de_ministru-_peste...


Nu conteaza ce studii ai, la ce universitate ti le-ai aranjat.
Tot ce conteaza e partidul:
http://www.jurnalul.ro/economia/transelectrica-membri-consiliu-administratie-607...
Back to top
« Last Edit: Mar 19th, 2012 at 10:57am by craciunm15 »  
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #155 - Mar 26th, 2012 at 12:16pm
 
La acest nivel al coruptiei, eu nu vad ce rost mai are sa speram ceva:
"Şeful Departamentului Legislativ al Camerei, trimis în judecată de DNA"

http://www.realitatea.net/seful-departamentului-legislativ-al-camerei-trimis-in-...

Ce sa mai vorbim de educatie sau orice altceva... cand totul se aranjeaza la litera de lege, de oameni care pot fi coruptibili.

De ce poate fi rector un doctorand? Pentru ca legea permite, iar cei care au responsabilitatea gestionarii banului public in educatie au permis la fel.
Putea fi si portarul? Sau un student? Baniuesc ca da. Ca doar e post de "management" si oamenii trebui sa aiba dreptul la orice vot.

Noi putem avea oricate legi, daca fondul sistemului e corupt...nu face nimic.
Back to top
 
 
IP Logged
 
capetrei
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 819
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #156 - Mar 26th, 2012 at 6:24pm
 
De pe hotnews Oct 2011:
"Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat miercuri Decretul pentru numirea lui Iulian Chifu in functia de consilier prezidential, informeaza un comunicat de presa al Departamentului de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale.

Conform informatiilor trecute in CV, Iulian Chifu a fost consilier al vicepresedintelui Senatului Romaniei pe probleme de Politica Externa, Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, director al Centrului pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning, Bucuresti, conf. univ.dr., profesor la disciplinele Analiza de Conflict, Decizia in criza, Crisis management in UE in cadrul Departamentului Relatii Internationale a SNSPA Bucuresti si secretar stiintific al Departmentului.

Iulian Chifu, in varsta de 43 de ani, este licentiat al Facultatii de Matematica si Fizica - Universitatea "A.I.Cuza" Iasi si doctorand in istorie al Facultatii de Istorie, Universitatea din Craiova. Are studii post-universitar de Relatii Internationale la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative, Bucuresti. Incepand cu 2000 este cadru didactic asociat SNSPA iar din 2004, doctor in Stiinte Istorice, specializarea Istorie Contemporana, Universitatea din Craiova. Din 2005 detine titlul de conferentiar."

Sunt siderat. Individul asta este toxic. In 1996 a scris despre mine intr-un ziar minuscul din Iasi, un articol plin de toate prostiile de pe planeta. Fac precizarea ca de fapt ma considera destept pentru ca, folosindu-se de un citat aproximativ dintr-un articol de-al meu alimenta teoriile conspiratiei privitor la infectarea cu HIV a copiilor. Am discutat atunci cu el si i-am explicat unde greseste. A trimis articolul la EVZ. Am aflat despre articol de la biroul de presa al Institutului Pasteur (unde ma plasase chifu care credea ca daca cercetezi la paris, atunci musai esti la pasteur).  In trei zile stirea era pe prompterele tuturor agentiilor. Am trimis o tona si jumatate de dezminitiri la EVZ fara nici un succes. Au publicat trunciat pe una din ele dupa ce i-am amenintat ca-i dau in judecata.

Individul asta n-are scrupule, nu stie sa se documenteze si nu intelege ce citeste. Cum e posibil sa fie conferentiar universitar? Chiar si la SNSPA. Ca este consilierul lui Basescu, nu-i de mirare. As spune ca a ajuns la locul lui.
C


De peste 15 ani, prostiile lui Chifu sunt reluate pe serverele de doi bani. de peste 15 ani tampeniile lui ma urmaresc unde ma duc. Poate aude cineva de la SNSPA si-l dau afara ca sa vada si el cum e sa spui prostii.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Marian_Deaconescu
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1223
Kuwait
Gender: male
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #157 - Mar 27th, 2012 at 1:33pm
 
Salut, bre, Cristi, salut, dragule, ma *bucur* ca ni revedem.

Uite ca *scrii & tu, odata*, "dand" pan' altu' & nu pan' mine! Uite, Cristi: lasand gluma de-o parte:
io *habar nu am cine-i personaju'*, nu te contrazic p-acilea.

Ma-ntreb, insa: da' *di ce ti mai miri*? Ca cand politika-shi baga *botu'* pan' domenii da care *nu are habar*, cand ishi *gaseshte* habarnishtii (ca, mda, ailaltzi *chiar nu sa baga*), cum ai vrea *tu*, Cristi, sa meara trebshoara-n tzarishoara noastra chiar draga? Ca, io te-ntreb...

Cu drag, & chiar scrie mai des, cand ai timp,

Nea Marin
Back to top
 
 
IP Logged
 
Nicolae Hurduc
Ex Member


Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #158 - Mar 27th, 2012 at 2:16pm
 
capetrei wrote on Mar 26th, 2012 at 6:24pm:
Individul asta n-are scrupule, nu stie sa se documenteze si nu intelege ce citeste. Cum e posibil sa fie conferentiar universitar? Chiar si la SNSPA. Ca este consilierul lui Basescu, nu-i de mirare. As spune ca a ajuns la locul lui.Nu mi-e clar ce treaba are un politruc cu HIV-ul si cum ar putea să-și dea cu părerea despre o astfel de tema într-un ziar. Dar ma rog, faptul ca ajuns consilier la vârf, spune multe. La fel cum consilieri pe la educație sunt sunt proprietarii de agenții de turism.

Ma roade de mult o întrebare telocitică și pentru că tot te-am prins acum pe FAR, poate mă lămurești și pe mine ce-i cu acest subiect scos din 12 în 12 luni pe sticla televizoarelor. In paralel cu aceasta descoperire s-a mai prezentat un cuc (acolo sunt lămurit deja) legat de diagnosticare cancerului în 75 de nanosecunde.

http://stirileprotv.ro/emisiuni/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-descoperiri-...

Un grup ce cercetatori romani a facut o descoperire care a revolutionat lumea medicala mondiala. Specialisti de la Harvard vin in Romania pentru a lua legatura cu ei, iar chinezii i-au invitat deja sa li se alature in laborator.
Ads by INTERNET PROTV

Acasa, sunt insa ignorati. Suntem tara care isi lasa elitele sa plece, pentru ca investeste cei mai putini bani din Europa pentru acest sector. Anuntata in 2010, descoperirea face furori deja in intreaga lume, in vreme ce la noi e ignorata.

laborator, telocite
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #159 - Mar 29th, 2012 at 8:50am
 
Mi se pare chiar simptomatic pentru noi:

"Guvernul l-a numit subprefect în Braşov pe ginerele fostului subprefect"

http://www.realitatea.net/guvernul-l-a-numit-subprefect-in-brasov-pe-ginerele-fo...

Nici o diploma nu face cat o cumetrie.
Nu suntem noi inventatorii "capitalismului de cumetrie?"
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #160 - May 3rd, 2012 at 8:51am
 
Ce-mi plac mie astia de dreapta care au fost toata viata bugetari:

"Noul ministru al economiei care nu a lucrat nicio zi în "economia reală" "
http://www.zf.ro/politica/noul-ministru-al-economiei-care-nu-a-lucrat-nicio-zi-i...

Si pe educer sunt exemple din astea...
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #161 - May 30th, 2012 at 1:11pm
 
Stiati ca exista : Institutului National de Cercetare si Dezvoltare a Turismului - INCDT?
http://www.cotidianul.ro/amfitrioanele-penale-ale-elenei-udrea-ii-184315/

Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #162 - Jul 3rd, 2012 at 3:56pm
 
Esenta competentei in Romania:
"Schimbare la conducerea CNADNR: O persoana controversata a fost inlocuita cu alta persoana controversata "
http://economie.hotnews.ro/stiri-companii-12688496-schimbare-conducerea-cnadnr-p...
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #163 - May 27th, 2013 at 6:45pm
 
Cum s-au degradat si cei din Vest:

"Raportorul Ines Ayala Sender, din grupul socialistilor, i-a luat apararea lui Pufan reamintind ca nici Albert Einstein nu a fost un elev stralucit..."


"George Pufan, de formatie inginer constructor si licentiat in contabilitate la varsta de 53 de ani (la o universitate privata din Galati), este propunerea surpriza facuta de Guvernul Ponta pentru locul pe care Romania il detine in Curtea Europeana de Conturi.

Romania a inregistrat deja un esec rasunator in incercarea de a-l desemna pentru acest post pe Leonard Orban, fostul comisar european, de aceea a doua nominalizare a suscitat un interes deosebit in mass-media.

George Pufan a terminat in 1984 Institutul de Constructii Bucuresti, dupa care a lucrat timp de 10 ani ca inginer la Centrala Industriei Sticlei, apoi ca sef de santier la Trustul Carpati si sef de serviciu cazarmare (administrator de camin) la Liceul de Politie Ploiesti.

Conform Centrului de Investigatii Media, George Pufan a obtinut o licenta in specialitatea "contabilitate" de la Universitatea Danubius din Galati abia la 53 de ani (in 2011)."

Macovei l-a intrebat pe Pufan cum a reusit sa urmeze cursurile Universitatii din Galati la zi, cata vreme in acelasi timp lucra la Curtea de Conturi, mai exact cum a reusit sa fie timp de 3 ani zilnic in doua locuri aflate la peste 200 de km distanta, in acelasi timp. De asemenea, l-a chestionat in legatura cu pregatirea sa de specialitate, tinand cont ca diploma atasata la dosar arata ca acesta a primit note foarte slabe, a absolvit cu 5 si pe locul 169, adica printre ultimii absolventi din anul sau.

"Cursurile le-am parcus in perioada 2008-2011. Vreau sa va spun ca, in acea perioada, e posibil ca acum sa apara noi modificari pe site, dar existau cursuri care se desfasurau si sambata uneori, din lipsa de studenti. Universitatea avea un program flexibil, prezenta nu era obligatorie", a fost primul raspuns dat de Pufan.

Cat despre notele slabe obtinute, acesta a explicat: "Am terminat la 53 de ani, am considerat necesar sa imi complectez studiile. Notele reprezinta valoarea muncii pe care eu am prestat-o acolo, m-am straduit sa fie cat mai buna. Sigur ca pot fi comentate anumite note la anumite materii, la o varsta intre 50 si 53 de ani performantele nu sunt ca la 24 de ani. M-am straduit de a aduce o plus valoare carierei mele", a explicat el.

Raportorul Ines Ayala Sender, din grupul socialistilor, i-a luat apararea lui Pufan reamintind ca nici Albert Einstein nu a fost un elev stralucit si ca notele obtinute de studenti nu sunt criterii avute in vedere la numirea unui membru in Curtea Europeana de Conturi si nici motive de respingere.

E chiar distractiv si merita citit tot articolu, ca sa vedem ca nici in Vest nu conteaza ce universitate particulara ai absolvit, cu ce medie si la ce distanta de locul de munca:

http://www.ziare.com/politica/guvern/de-la-pufan-la-einstein-nominalizare-surpri...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #164 - May 28th, 2013 at 12:31pm
 
craciunm15 wrote on May 27th, 2013 at 6:45pm:
Cum s-au degradat si cei din Vest:
Raportorul Ines Ayala Sender, din grupul socialistilor, i-a luat apararea lui Pufan reamintind ca nici Albert Einstein nu a fost un elev stralucit si ca notele obtinute de studenti nu sunt criterii avute in vedere la numirea unui membru in Curtea Europeana de Conturi si nici motive de respingere.

E chiar distractiv si merita citit tot articolu, ca sa vedem ca nici in Vest nu conteaza ce universitate particulara ai absolvit, cu ce medie si la ce distanta de locul de munca:

http://www.ziare.com/politica/guvern/de-la-pufan-la-einstein-nominalizare-surpri...


Generalizarea e  simplista si nu are legatura cu realitatea. Faptul ca o politiciana oarecare a facut declaratia de mai sus nu inseamna nici macar ca tot grupul politic din care face parte ar avea aceeasi parere, ca sa nu mai vorbim de "tot vestul".  De altfel politicienii, chiar si cei mai scoliti, ca Angela Merkel ( care a obtinut un doctorat in fizica) au prostul obicei sa puna interese de partid si personale inaintea principiilor. Va reamintesc ca in ciuda faptului ca ministrul plagiator german a fost hulit de intreaga clasa universitara germana, Merkel nu a ezitat sa-i ia apararea, ba la nici un an dupa intamplare, l-a  "impins" in CE intr-un post, modest e adevarat, dar totusi face parte din nu stiu ce comisie europeana. Deci, sa nu confundam declaratiile politicienilor cu adevarata stare de lucruri. De altfel, in Europa in general si in Franta in particular (unde cunosc  bine situatia) conteaza foarte mult unde sunt obtinute diplomele, cateodata chiar prea mult fata de realitate. Ca politicienilor (intre ei ) nu le pasa de asta e alta treaba.
Oricum, episodul e savuros si probabil declaratia individei aleia va ramane in anale iar domnul Pufan va deveni starul universitatii din Galati, unde si-a obtinut faimoasa diploma de contabil. Probabil ii vor pune fotografia la panoul de onoare al fostilor elevi ajunsi  mandria universitatii.
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #165 - May 28th, 2013 at 1:41pm
 
AlexA wrote on May 28th, 2013 at 12:31pm:
Faptul ca o politiciana oarecare a facut declaratia de mai sus nu inseamna nici macar ca tot grupul politic din care face parte ar avea aceeasi parere...

Si totusi:
"Comisia de control bugetar a Parlamentului European (CONT) a dat luni, la Bruxelles, aviz pozitiv pentru nominalizarea lui George Pufan la functia de membru al Curtii Europene de Conturi, in urma unei audieri in care s-a discutat mult asupra modului in care candidatul si-a obtinut diploma in contabilitate la 53 de ani si a notelor pe care le-a obtinut la examene."

Membrii comisiei sunt aici:

http://www.europarl.europa.eu/committees/en/cont/members.html#menuzone

Sentimentul e ca merele stricate le distrug mai repede pe cele bune, decat reusesc cele bune sa le elimine pe cele rele.

http://www.ziare.com/monica-macovei/stiri-monica-macovei/razboi-la-bruxelles-int...

AlexA wrote on May 28th, 2013 at 12:31pm:
.... domnul Pufan va deveni starul universitatii din Galati, unde si-a obtinut faimoasa diploma de contabil. Probabil ii vor pune fotografia la panoul de onoare al fostilor elevi ajunsi  mandria universitatii.


Din pacate aveti mare dreptate si va fi folosit cazul (ca si altele de la USH) ca sa premareasca rolul universitatilor de doi bani.
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #166 - Jun 12th, 2013 at 2:09pm
 
AlexA wrote on May 28th, 2013 at 12:31pm:
Faptul ca o politiciana oarecare a facut declaratia de mai sus nu inseamna nici macar ca tot grupul politic din care face parte ar avea aceeasi parere...


Ca sa existe o finalitate la o dezbatere pe tema celor buni si rai:

"Parlamentul European a aprobat desemnarea lui George Pufan în calitatea de reprezentant al României la Curtea Europeană de Conturi...
...desemnarea a fost aprobată cu 334 de voturi "pentru", 290 de voturi "împotrivă" şi 48 de abţineri."

http://www.zf.ro/companii/pe-a-aprobat-desemnarea-lui-george-pufan-la-curtea-eur...
Back to top
 
 
IP Logged
 
craciunm15
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 3042
Re: "Competentele" in Romania politica
Reply #167 - Jun 12th, 2013 at 2:54pm
 
AlexA wrote on May 28th, 2013 at 12:31pm:
Faptul ca o politiciana oarecare a facut declaratia de mai sus nu inseamna nici macar ca tot grupul politic din care face parte ar avea aceeasi parere...


Ca sa existe o finalitate la o dezbatere pe tema celor buni si rai:

"Parlamentul European a aprobat desemnarea lui George Pufan în calitatea de reprezentant al României la Curtea Europeană de Conturi...
...desemnarea a fost aprobată cu 334 de voturi "pentru", 290 de voturi "împotrivă" şi 48 de abţineri."

http://www.zf.ro/companii/pe-a-aprobat-desemnarea-lui-george-pufan-la-curtea-eur...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 5 6 7 
(Moderators: AlexA, , Eugen Stamate)