Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
YaBB is sponsored by XIMinc!


Pages: 1 2 
Intamplari din tara lui Caragiale... (Read 7342 times)
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Intamplari din tara lui Caragiale...
Jun 8th, 2015 at 12:23pm
 
Din tara lui Caragiale:

"Victor Ponta, urmarit penal de DNA in dosarul lui Dan Sova.
Presedintele Iohannis i-a cerut demisia, premierul refuza sa
demisioneze, soarta lui atarna de votul deputatilor "

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20212038-victor-ponta-dna.htm"Patru note rapide despre dosarul ”Șova și Asociații” plus Victor
Ponta"
Miron Damian- Contributors

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/patru-note-rapide-despre-
dosarul-%E2%80%9D%C8%99ova-%C8%99i-
asocia%C8%9Bii%E2%80%9D-plus-victor-ponta/?cfcc


"Policiticienii PENALI care conduc guvernele LUMII"
de Mihai Diac , 08 iunie 2015


http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/policiticienii-penali-care...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #1 - Jun 8th, 2015 at 1:43pm
 
Din aceeasi tara unde se intampla mereu lucruri interesante, chiar daca multe greu de digerat:


" Andrei Plesu: Toti suntem prosti. Dar mai prosti ca oamenii inteligenti, mai rar"
de     webPR.ro
Luni, 8 iunie 2015

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20218953-andrei-plesu-toti-suntem-prosti-da...

""Nimeni nu scapa de episoade in care se comporta prosteste. Toti suntem prosti, dar mai prosti ca oamenii inteligenti, foarte rar..." Asa si-a inceput Andrei Plesu discursul sustinut joi, 4 iunie 2015, in cadrul evenimentului cu numarul 5 din seria "Dialoguri necesare", intitulat "Dincolo de granitele imposturii, incompetentei si prostiei", organizat de Revista Cariere. "


[/color]"Ajuns la tema imposturii, Andrei Plesu ofera cel putin un exemplu venit din straturi "superioare" ale prostiei, forme care transced ignoranta: "Nu pot fi acuzat de plagiat pentru ca pe vremea aia nu era interzis sa nu citezi surse..."[color=#ff0000]


Cat priveste numarul lor, al prostilor, ei bine, "oricat te astepti sa fie multi, ei sunt si mai multi!".

Socrate a dat o definitie negativa inteligentei, fiind primul om destept din istorie care a spus "Stiu ca nu stiu". In schimb, ne spune Andrei Plesu, "prostul STIE. E sigur. E un om care exhiba competente si e sigur de ele. Daca crezi ca stii ceva, trebuie sa vezi daca nu treci printr-o criza de prostie".

Prostul nu poate fi contrazis, are convingeri de beton. E un om fericit. E placut sa stii ca stii, ca ai dreptate. Chiar daca nu contezi!...

Cand vedem un stiutor, trebuie sa fim suspiciosi: prostul e serios. E solemn. Nu se joaca. E demn, inflexibil, pietrificat. Ia toate lucrurile in serios, dar mai ales pe el insusi. Pentru ca e serios, prostul e si sfatos. Are solutii pentru orice problema. E o suficienta intelectuala glorioasa, e o fudulie. Are idei fixe. Nu se indoieste de el insusi si ii place de el!"
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #2 - Jun 9th, 2015 at 3:50pm
 
In 2012 Basescu ii acuza pe Ponta si opozia de "lovitura de stat". In 2015 Ponta ii acuza pe "ceilalti" tot de " lovitura de stat".  Demnitarii voteaza, poporul sta si priveste, unii se bucura, altii se intristeaza, foarte putini ies in strada sa protesteze,  cei mai multi mananca seminte asteptand Wimbledon-ul. Si cand te gandesti ca Romania a fost la un pas sa-l aiba presedinte pe Ponta!

"Deputaţii au votat împotriva începerii urmăririi penale faţă de premier. Iohannis îi cere din nou demisia lui Ponta"


http://adevarul.ro/news/politica/premiera-parlament-deputatii-voteaza-anchetarea...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #3 - Jun 13th, 2015 at 7:26am
 
Ce se intampla in tara lui Caragiale  la  25 de ani de la "Mineriada"?

- La cateva ore dupa circul motiunii de cenzura din Parlament si dupa ce a declarat ca "s-a inchis discutia despre majoritate, hai sa ne apucam de treaba", primul ministru munceste de zor in Azerdbaidjan a deschiderea "Jocurilor Europene" alaturi de Putin, Erdogan si Lukasenko:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20230355-prima-editie-jocurilor-europene-in...

-DNA-ul  este prezentat ca un fel de "Bau-Bau" care nu lasa in pace oamenii de valoare ai tarii si-i sacaie cu diverse acuzatii ca luare de mita , conflict de interese si  fals in acte, spre stupefactia persoanelor in cauza pentru care asemenea acte reprezinta....normalitatea.

-O senatoare PC, care, daca imi amintesc bine, declara nu demult ca ea nu poate merge decat cu taxiul, fiind persoana (politica)  importanta, nu asa,  ca tot romanul... "a venit la sedinta de plen in care se dezbate motiunea contra Guvernului Victor Ponta cu un sacou colorat cu imprimeuri Mickey Mouse, numele personajului Disney fiind insa porecla premierului. "Toata lumea s-a distrat. Prefer desenele animate cu Mickey Mouse", a declarat senatoarea jurnalistilor."

- Academicianul Breban se incurca in propriile declaratii si recurge la binecunoscutul  raspuns : nu ati inteles ce am vrut sa spun, sunt prea subtil pentru voi.

http://www.observatorcultural.ro/Scriitorul-Nicolae-Breban-adreseaza-o-scrisoare...

-Un  ministru face declaratii cel putin deplasate despre romanii care lucreaza in  strainatate si familiile acestora:

"http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20227304-reactii-ale-romanilor-din-diaspora...

Intre timp, la faimoasa universitate  "Valahia" se discuta la nivel inalt despre cunoastere, valori si repere contemporane:

"Academicieni şi oameni de drept, la Târgovişte, la conferinţa „Societatea întemeiată pe cunoaştere. Norme, valori şi repere contemporane”.

http://adevarul.ro/locale/targoviste/academicieni-oameni-drept-targoviste-confer...

Si pentru ca toate acestea se petrecin tara lui Caragiale sa facem haz de necaz:


"Scrisoarea lui Vladimir către Victor"
de Lelia MUNTEANU -Gandul

"Daragoi Victor Nicolaievici, nu vreau să te deranjez şi eu, dar n-am timp să aştept până trece lovitura de stat.

" Află că ţi-am citit interviul din The Guardian. Trebuie să te corectez: noi nu bem niciodată şampanie goală, să nu răcim. O amestecăm cu votcă (aurora boreală, dacă înţelegi această clarificare geostrategică).

M-am bucurat enorm auzind că pleci de la Palatul Victoria. Am răsuflat uşurat: nu ne va mai sta nimeni în cale! Recunosc că aş fi avut emoţii, cu tine premier. N-am probleme cu UE, nu mi-e frică de NATO, nici măcar de Mircea Badea, cu tine însă nu pot fi sigur de nimic (te-am urmărit în vara lui 2012). Ai fi în stare să nu scoţi nici măcar  96,77 la sută şi doar înţelegi cât de important e referendumul, când e vorba de o ocupaţie cinstită, democratică. (Nu deschid focul, până nu se închid urnele). 

Victor Nicolaevici, n-o mai lungi, chiar dacă ai îmbrăcat cămaşa imunităţii. Anunţă-mă înainte de a demisiona, să pun ceasul să sune. Dacă aflu că pleci sâmbătă la 8, la 10.30 suntem cu trei plutoane (nu trimit patru, ca să stea lejer) în biroul lui gaspadin Zgonea.   

Salutări din Sevastopol. Vladimir Vladimirovici.

P.S. Nu-ţi ascund că nici prin cap nu mi-ar fi trecut să ajung la Bucureşti, dar declaraţiile tale din ultimele zile mi-au dat o idee. Cacaia situaţia - ai ajuns să mă inspiri! "
"

http://www.gandul.info/puterea-gandului/scrisoarea-lui-vladimir-catre-victor-144...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #4 - Jun 18th, 2015 at 7:29pm
 
O intamplare adevarata si.......trista.

"O femeie de serviciu cu masterat în Robotică lucrează ca portar la Facultatea de Muzică din Timişoara: „Mi-ar fi plăcut să lucrez în cercetare“


http://adevarul.ro/locale/timisoara/foto-femeie-serviciu-masterat-robotica-lucre...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #5 - Jun 19th, 2015 at 7:44pm
 
Mesajul unui IT-ist român, specialist în tehnologii Microsoft, către parlamentari:
„Ce răspundere extraordinară ai tu, nesimţit ordinar ce eşti?"


Adevarul 19 iunie 2015

"Ciprian Jichici are doar 38 de ani şi şi-a construit deja, pe propriile puteri o carieră de succes. Absolvit Liceului CD Loga iar apoi Facultatea de Matematică-Informată a Universităţii de Vest din Timişoara. A învăţat foarte bine, a fost olimpic national în timpul liceului.

După facultate, Ciprian Jichici face parte dintr-un program numit Microsoft Regional Directors care reuneşte cei mai buni 100 de specialişti din lume neafilitaţi Microsoft. Ciprian Jichici este şi consilier local din partea PNL.   

Iată mesajul lui Ciprian Jichici parlamentarilor care şi-au votat pensii suplimentare.

“Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic, şamd. - deputat în Parlamentul Romaniei.

Ce răspundere extraordinară ai tu, nesimţit ordinar ce eşti, acolo unde mănânci, dormi şi votezi cum îţi ordonă şeful tău (din partid, din servicii, sau de unde o fi)? Cu ce eşti tu mai presus de mine? Hai să vedem...
Sunt cadru didactic universitar, cu vechime de 15 ani, la care se adaugă şi cei petrecuţi pe băncile facultăţii. Am fost olimpic naţional la 5 materii în liceu, am luat atâtea premii că nici nu le ştiu din cap. Pasiunile mele ştiinţifice sunt cloud computing, data mining şi fizică cuantică. Ştii ce înseamna vreunul dintre aceşti termeni, măi infatuat ordinar ce eşti?

Cu asta am lămurit-o, hai să mergem mai departe. Am construit de la zero (fără tata şmecher, securist, primar, etc...) o firmă care a împlinit anul trecut 15 ani. Lucrează numai în privat, nu dă tunuri, îşi plăteşte toate impozitele. Sunt recunoscut internaţional ca unul din cei mai buni specialişti IT în aria mea de competenţă.

Vorbesc anual la câteva zeci de evenimente naţionale şi internaţionale, şi asta nu pentru că "dă bine" să fiu invitat ci pentru că oamenii sunt interesaţi ce ceea ce spun. Tu ce ai realizat, mai extraordinarule?

Sunt zile în care lucrez până la 10-12 ore. Multe dintre weekend-urile mele sunt presărate cu activităţi profesionale. Să nu mă înţelegi greşit, profitorule, nu mă plâng şi nu mă victimizez. Fac ceea ce fac şi cât fac pentru că îmi place foarte mult. Mă pricep bine, am rezultate şi satisfactii. Produc pentru mine, pentru cei care depind de mine (colegii mei de la firmă, partenerii de business) şi pentru statul român.

Plătesc impozite pe venituri, pe clădiri, pe profit, TVA, taxa de drum, acciză pe combustibil, şi multe altele. PLATESC, întelegi lipitoareo? Îmi justific existenţa în această societate, şi, muncind pentru mine şi familia mea, contribui la bunăstarea comunităţii. Tu câte ore munceşti pe săptămână, extraordinarule responsabil? Că te văd aproape în fiecare miercuri în avion, şi nu în ala care aterizează la Bucureşti.

Ai dreptate, nesimţitule, nu se poate pune semnul egal între noi".


http://adevarul.ro/locale/timisoara/scrisoarea-directorului-regional-microsoft-p...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #6 - Jun 29th, 2015 at 12:51pm
 
Din tara lui Cragiale: puscariasi--profesori universitari-plagiat -"opera stiintifica"!!!!!!

"Cum funcţionează afacerea care îi transformă pe puşcăriaşi în oameni de ştiinţă"
Adevarul 28 iunie 2015, autor Cristian Delcea


http://adevarul.ro/news/societate/exclusiv-becali-netoiu-scris-carti-plagiate-in...


În timp ce în România se vorbeşte despre apusul marilor corupţi, în penitenciare aceştia continuă să profite de nişte legi incomplete şi să-şi cumpere zile de libertate. Copiază cuvânt cu cuvânt pagini întregi, cumpără lucrări gata făcute, înşiră tot felul de consideraţii personale fără nicio valoare ştiinţifică, scriu chiar rânduri în care înfierează justiţia. În schimbul acestei maculaturi primesc, conform Legii 254/2013, o scutire de pedeapsă de 30 de zile pentru fiecare carte scoasă. Cartea poate conţine orice, pentru că legea nu stabileşte cine ar trebui să decidă dacă este sau nu lucrare ştiinţifică. Comisiile de eliberare condiţionată din penitenciare avizează orice carte care vine cu recomandarea unui profesor universitar. Legea nu obligă profesorul şi pe nimeni altcineva să citească şi să evalueze lucrarea deţinutului."


"Profesorii universitari sunt veriga cea mai importantă în lanţul de corupţie al scrierii de cărţi în penitenciare. Printr-un profesor universitar binevoitor, afaceristul piteştean Cornel Penescu, condamnat în şapte dosare penale, s-a făcut autorul a patru cărţi de jurnalism. Cea care i-a dat recomandarea este Carmen Nicolescu, conferenţiar universitar doctor în jurnalism la Universitatea din Piteşti.

Profesoara spune că nu e treaba ei să verifice capacităţile intelectuale ale lui Penescu: „Mi s-a cerut o recomandare că sunt de acord ca domnul Penescu să scrie, dacă eu consider că e ok. Ştiam că a început nişte cursuri ceva pe la Româno-Americană, dar nu ştiu dacă le-a terminat. Am zis că e ok să scrie o lucrare ştiinţifică, că doar nu e un analfabet. Ce era să fac? Să-i dau eu examen, să-l testez?! El e răspunzător pe ce a scris, nu eu“. "

"O mare hibă legislativă: nimeni nu riscă nimic"
"Deşi scot infractorii din închisori, nici profesorii şi nici editurile nu răspund în faţa legii pentru neregulile pe care le comit în publicarea cărţilor. Profesorii îndrumători nu sunt obligaţi să-şi pună numele pe copertă, alături de autor. De multe ori, profesorii giranţi rămân în anonimat, întrucât nici penitenciarele nu le divulgă numele, invocând caracterul secret al dosarelor condamnaţilor."

"
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #7 - Jul 2nd, 2015 at 5:11pm
 
"REŢEAUA „oamenilor de ştiinţă” din închisori. Şef editură: „Majoritatea însăilează, iar însăilările astea urmează să fie completate de cineva. Nu e niciun comitet ştiinţific nicăieri”"
Gandul 
de Andrei Luca POPESCU Publicat la: 02.07.2015 09:30

"Pasul 1 – profesorul. „În general lumea apelează la cunoştinţe, mai sunt şi unii care o fac probabil cu interes”

"Urmează apoi obţinerea de la Biblioteca Naţională a indicelui CIP (catalogare înaintea publicării) şi a numărului ISBN (numărul unic de identificare a unei producţii editoriale), care durează câteva săptămâni."

"Pasul 2 – scrisul. „Majoritatea să spunem că însăilează, iar însăilările astea urmează să fie completate de cineva”


http://www.gandul.info/stiri/reteaua-oamenilor-de-stiinta-din-inchisori-sef-edit...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #8 - Jul 3rd, 2015 at 2:32pm
 
"O firma din Cluj a transformat Bacalaureatul in sursa de venit. Vinde de 10 ani fituici pentru examenul de maturitate "
Hotnews Vineri, 3 iulie 2015

http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-20274712-firma-din-cluj-t...

"O firma din Cluj vinde de 10 ani fituici pentru Bacalaureat, alaturi de alte materiale ajutatoare precum memoratoare si carti, relateaza Adevarul, precizand ca anul acesta, firma se lauda ca a devenit "un brand", pagina sa de Facebook adunand pana acum 53.000 de likeuri."
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #9 - Jul 3rd, 2015 at 6:01pm
 
Si tot de-ale lui Caragiale: Mamitica si surioara Mita o asteptau pe Goitica  sa iasa de la o proba de Bac. De suparare ca Goitica a fost prinsa  trisand, cele doua dudui au zgariat un politist care venise sa constate faptele !!!
In timpul acesta, tatal Goiticii sau Goitelei, nu stiu cum suna mai bine,  personalitate politica de frunte a judetului Mehedinti  si a PSD-ului "se afla sub control judiciar din luna aprilie a acestui, fiind cercetat intr-un dosar de coruptie,e, printre care trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi dare de mită.  "http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20274585-adevarul-fiica-baronului-psd-mehed...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20275006-cazul-fiicei-lui-adrian-duicu-mini...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #10 - Jul 5th, 2015 at 4:35pm
 
Daca intr-o singura scoala, in 10 sali din 14 elevii au fost lasati, eventual chiar ajutati  sa copieze, atunci situatia e foarte grava. Ce pretentii sa ai de la elevi daca profesorii dau acest exemplu, daca tolereaza si incurajeaza copiatul?


""Urmare a unei sesizari privind existenta unor similitudini intre 42 de lucrari la matematica provenind din centrul de examen Colegiul Tehnic "Unirea" din Stei, judetul Bihor, Comisia Judeteana de Bacalaureat (...) a dispus analiza inregistrarilor din toate cele 14 sali in care s-a desfasurat proba E)c) - proba obligatorie a profilului (matematica sau istorie). In urma analizei inregistrarilor, s-a constatat ca in 10 din cele 14 sali in care s-a desfasurat proba E)c) - proba obligatorie a profilului matematica sau istorie, profesorii asistenti nu au respectat toate atributiile prevazute de metodologie, permitand candidatilor sa comunice intre ei si sa fraudeze examenul fie prin utilizarea unor inscrisuri interzise de metodologie, fie lasandu-i sau chiar ajutandu-i sa copieze unii de la altii", arata sursa citata. """

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20277835-bac-2015-ministrul-educatiei-trimi...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #11 - Sep 3rd, 2015 at 3:33pm
 
Zilele trecute citeam in presa ca sunt aproximativ 800 de scoli fara aviz de functionare, cela mai multe neavand apa si canalizare.
In schimb, astazi aflu tot din presa ca mai avem o academie, si ce academie!

"Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale, o noua institutie girata de Gabriel Oprea"

Acel Gabriel Oprea acuzat de plagiat ca si vreo 4-5 din doctoranzii lui!

"Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale (ASSN) a fost infiintata in 2012, sub denumirea Academia de Stiinte Militare, nume schimbat anul acesta. Institutia a fost infiintata prin Legea nr. 56 din 22 martie 2012, initiata de parlamentarii Marian Saniuta, Eugen Badalan, Ion Mocioalca, Adrian George Scutaru, Niculae Mircovici, Doru-Claudian Frunzulica, Eugen Nicolicea, Gabriel Oprea si Teodor Melescanu".

"Membrii titulari beneficiaza de o indemnizatie lunara viagera egala cu indemnizatia membrilor titulari ai Academiei Romane, in limita fondurilor disponibile, iar membrii corespondenti beneficiaza de o indemnizatie lunara viagera egala cu 50% din valoarea indemnizatiei membrilor titulari ai Academiei Romane. Legea prevede ca aceste indemnizatii se asigura din sume alocate de la bugetul de stat."

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20396833-academia-stiinte-ale-securitatii-n...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #12 - Sep 4th, 2015 at 5:06pm
 
Urmarea lantului  de plagiate,  in doua articole de pe Hotnews:

"Teza de doctorat a lui Gabriel Oprea este un plagiat, a declarat Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti. Acesta a afirmat pentru HotNews.ro ca a analizat intreaga teza de doctorat si ca aceasta concluzie nu este a Comisiei de Etica a Universitatii, "pentru ca noi, la Comisie, nu am putut decat sa trimitem autosesizarea" la Consiliul din subordinea Ministerului Educatiei. Amintim ca institutia din subordinea Ministerului l-a albit in timp record pe Oprea, la fel cum a procedat si in cazul plagiatului lui Ponta."

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20398549-presedintele-comisiei-etica-univer...


"Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara din Cluj-Napoca cere "interventia organelor abilitate in anchetarea situatiei de la Academia Nationala de Informatii (ANI) 'Mihai Viteazul', de unde exista informatii credibile si pertinente ca exista persoane care au facilitat obtinerea de titluri stiintifice in conditii ilegale si persoane care au folosit si folosesc aceste titluri pentru a accede la pozitii didactice in cadrul institutiei".

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20398812-asociatie-cere-interventia-organel...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #13 - Sep 7th, 2015 at 2:56pm
 
Un al cincilea plagiat coordonat de Oprea! Devine mai ridicol ca orice piesa a lui Caragiale!

http://www.hotnews.ro/stiri-20404572-exclusiv-mihai-stanisoara-devenit-doctor-ba...

"Mihai Stanisoara a devenit doctor in baza celei mai rusinoase teze plagiate. Plagiatul cu numarul cinci coordonat de Gabriel Oprea
de Emilia Sercan     HotNews.ro
Luni, 7 septembrie 2015,

"Fostul ministru al Apararii si consilier prezidential Mihai Stanisoara este suspectat ca si-a plagiat teza de doctorat  pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii (ANI) "Mihai Viteazul", aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii (SRI). Lucrarea de doctorat a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspectat ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. "

Ce e interesant e ca fostul ministru din guvernul Boc mai are o diploma de doctorat in stiinte ingineresti, el fiind de formatie inginer mecanician al unei facultati timisorene.

Ii mai lipseste un doctorat un psihologie, eventual centrat pe propria persoana,  ca ar fi multe de "aflat" si " cercetat"!  Grin
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #14 - Oct 2nd, 2015 at 3:16pm
 
"Nichi: Ia zi-mi ţi mie cine a hotărât să pună câte 50 de lei pentru ăstea?
Adelina Ionela: Poftim?
Nichi: Cine a hotărât să pună câte 50 de lei?
Adelina Ionela: Mai mulţi din grupă.
Nichi: Mai mulţi, cum ar fi cine? Zi-mi şi mie câţva.
Adelina Ionela:  Lori, Mădă, Simona, doamna Tatina, Girsi, eu, Andu.
Nichi: Păi şi ce fac dacă pun 50 de lei? De cât îi duc ăşteia aur?
Adelina Ionela: Păi de cât vine. Nu ştiu de cât vine. Cât vine. 50 înmulţit cu 18 …
Nichi: 50 ori, da, ori 18. 5 ori 10, 50, 5 ori 5…
Adelina Ionela: 9 milioane nu vin aşa.
Nichi: Da, 9 milioane. Şi e un milion trei sute gramul de aur sau un milion două sute câte e. Şi ce faci, îi iei 8 grame? Adică căcat. E nimic pentru ea.
Adelina Ionela: Băi dă-o-n colo!
Nichi: O grupă întreagă. Zice că e de râs.
Adelina Ionela: Ei, da! Mă laşi!
Nichi: Pe bune. Păi să pui 5 sute de mii de persoană mie mi se pare puţin.
Adelina Ionela: Nichi, ascultă-mă! Bine. Pune tu mai mult atunci dacă vrei.
Nichi: Păi nu pun eu mai mult. Să punem toţi mai mult, că nu pun eu mai mult. De ce? Pun eu pentru restul?! Punem toţi"


Nu,  nu e un dialog din Caragiale ci un dialog intre studenti medicinisti inainte de examen. Si macar de-ar fi un caz izolat, dar nu e.....

"Procuror: „Şpăgile date de studenţii de la Medicină au dus la înmulţirea cazurilor de malpraxis în România“ "

Adevarul 2 octombrie 2015

http://adevarul.ro/news/eveniment/procuror-Spagile-date-exemene-viitorii-medici-...


" Au dat examenul ideal: fără profesor în sală"

"Exemplu dat de aceasta este la  examenul de „Anestezie. Terapie intensivă. Prim ajutor”, când 11 studenţi au strâns bani şi au cumpărat o bijuterie de 400 de lei pe care i-au dat-o, înainte de examen, profesoarei Daniela Cernea. Studenţii au fost lăsaţi să copieze, iar cadrul didactic a părăsit sala, pentru a nu-i deranja din copiat. Toţi concurenţii au primit nota 10. După 40 de minute, studenta Iulia a sunat-o pe profesoară să-i transmită că poate să vină să ridice lucrările.

Iulia: Sunt studentă la Moaşe. Noi avem acum examen.
Cernea: Da.
Iulia: Şi v-am sunat să v-anunţăm că am terminat.
Cernea: Aţi terminat. Gata! Vin şi eu.
Iulia: Da. Bine, bine. La revedere! ""
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #15 - Oct 8th, 2015 at 8:31am
 
"”Înainte, nu se foloseau ghilimele, așa cum se cer acum”

Nu, nu e replica unui personaj din opera lui Caragiale si raspunsul lui Eugen Nicolaescu,  fost ministru al Sanatatii, la acuzatia de plagiat in teza de doctorat.

"EXCLUSIV. Fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, a copiat în teza de doctorat."
Romania Libera 7 octombrie 2015


"Teza de doctorat a fostului ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, prezintă multe semne de incorectitudine științifică și suspiciuni de plagiat. Fragmente din cărțile altor economiști se regăsesc în lucrarea acestuia, fără a fi citate potrivit regulilor academice. Mai mult, în anul în care Nicolăescu și-a susținut teza, coordonatorul său științific, prof. univ. dr. Eugen Țurlea, îi era subaltern în Ministerul Sănătății."

http://www.romanialibera.ro/special/dezvaluiri/exclusiv--fostul-ministru-al-sana...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #16 - Oct 10th, 2015 at 8:30am
 
O alta intamplare din tara lui Caragiale:

"Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea ordinului ministrului Educatiei care face mai simplu accesul profesorilor la pozitia de conducator de doctorat / Sorin Cimpeanu: Vom face recurs "


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20489792-curtea-apel-bucuresti-decis-anular...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #17 - Oct 19th, 2015 at 5:22pm
 
Nu de  mult,  la rubrica " Politica Romaniei in invatamant si cercetare" ,  scriam despre o statistica privind  numarul de publicatii  stiintifice raportate la numarul efectiv de cercetatori si cadre universitare din Romania. Concluzia studiului respectiv era urmatoarea:

"[/color]În ţară, sînt înregistraţi circa 10.000 de cercetători (fără grad didactic) şi 24.000 de universitari (aceştia din urmă avînd, prin definiţie şi fişa postului, şi obligaţia de a face cercetare, capitol care contează foarte mult la evaluarea lor). Un total de aproximativ 34.000 de persoane care se ocupă integral sau într-o mare măsură cu cercetarea ştiinţifică. La o medie de 3 autori pe articol (e o presupunere rezonabilă, ţinînd seama de cutumele din diferitele discipline, dar care nu ţine seamă de faptul real că unii cercetători publică mult mai mult decît alţii, distribuţia fiind de tip Pareto, şi nu doar la noi – îi mulţumesc lui A.D. Corlan pentru observaţie), rezultă 4.878 de cercetători (co)autori ai măcar unui articol.

Concluzia: doar 14,3% dintre cercetători sînt activi (productivi, spune autorul). Iar dacă admitem că nu mai mult de o treime din articolele publicate intră în reviste din topul domeniului lor, vedem că „elita“ ar fi formată din  sub 5% din totalul cercetătorilor români.  O minoritate, observă Szedlacsek. Una aproape neglijabilă. "

Ma tem ca autorii studiului au uitat  sa ia in calcul si "publicatiile" detinutilor, publicatii care dau dreptul la o reducere consistenta a pedepsei.
Din presa de azi aflam ca:

"Gica Popescu a scris patru lucrari, a avut un comportament bun si activitati pentru care a fost recompensat in penitenciar, arata Judecatoria Sectorului 4 in motivarea deciziei de eliberare conditionata a fostului sportiv, hotarare care nu este definitiva, scrie Mediafax."

Ba mai mult,  are o alta lucrare stiintifica in lucru!

"A elaborat si publicat patru lucrari stiintifice in perioada septembrie 2014 - martie 2015 iar in prezent este in curs de redactare a unei alte lucrari."   Roll Eyes


http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20515045-motivarea-instantei-p...


Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #18 - Nov 3rd, 2015 at 8:14am
 
O intamplare din tara lui Caragiale exportata in tara lui Pinocchio:

"Ministerul italian al Educatiei a sesizat Procuratura in legatura cu Facultatea romaneasca de medicina din Italia: Diplomele care ar fi eliberate nu ar avea nicio valoare"

"Ministerul italian al Educatiei a cerut interventia Procuraturii si Prefecturii, in legatura cu extensia din Sicilia a Facultatii de Medicina de la Universitatea Dunarea de Jos din Galati. "In acelasi timp, a fost solicitata Avocatura Statului pentru promovarea unui recurs pe langa autoritatea judiciara, cu scopul de a interzice continuarea activitatii didactice", a anuntat, in exclusivitate pentru HotNews.ro, Ministerul italian al Educatiei. Raspunsul a venit dupa ce rectorul Iulian Birsan a declarat pentru HotNews.ro ca nu are nevoie de aprobare din partea autoritatilor din Italia, ca italienii iau deja cursuri de limba romana, contra cost, pentru a putea da admitere la facultatea la care vor preda profesori romani si ca extensia a fost aprobata de Guvernul Romaniei."

"Rectorul "extensiei" romanesti: Cei admisi urmeaza 6 ani de facultate dupa regulile universitatii din Galati si la sfarsit primesc o diploma si le uram noroc in profesie.
"Nu este nevoie de autorizare din partea guvernului italian, suntem in Uniunea Europeana. Suntem autorizati de o agentie - cea de la noi, de ARACIS - si in Enna".


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20550386-exclusiv-ministerul-italian-educat...


PS Universitatea italiana cu pricina este o universitate particulara al carei fondator  si actual presedinte este un om politic italian (profesor universitar in psihologie   Cool), fiind in acelasi timp si presedintele provinciei italiene Enna.
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #19 - Jan 10th, 2016 at 11:18am
 
" Profesorii universitari care au coordonat lucrarile stiintifice ale puscariasilor si lista editurilor care au publicat cartile scrise in puscarii"
de Raluca Pantazi, Costin Ionescu     HotNews.ro

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20714763-document-profesorii-universitari-c...

Nu stiu daca exista o  universitate  de stata sau particulara  care sa scape de rusinea de a avea un "conducator de doctorat" al unui puscarias! Dar trebuie mentionat ca in topul universitatilor de stat  "serioase" cu asa  celebri conducatori de doctorat se situeaza  ASE-ul,  Universitatea din Craiova, Universitatea tehnica Iasi, Politehnica Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai Cluj........

Ce e trist este ca doar cateva persoane din universitatile amintite  au participat la aceasta mascarada a "publicatiilor stiintifice ale puscariasilor",  dar asta arunca o pata asupra intregii institutii in cauza.


Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #20 - Jan 27th, 2016 at 8:26am
 
Portret de conferentiar la universitatea de stat Vasile Alecsandri“ din Bacău: Costel Ceocea:

http://adevarul.ro/locale/bacau/cum-cumperi-titluri-academice-Seful-sif-moldova-...


- facultate terminata la 40 de ani:
"Ceocea a fost un student tomnatic. La 40 de ani, termină Facultatea de Ştiinţe Economice de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ de la Iaşi, la 48 de ani obţine diploma de master la Universitatea „Gh. Asachi“, iar la 53 de ani îşi ia doctoratul, la aceeaşi universitate. Teza de doctorat, modificată, este şi singura carte publicată vreodată."
"
-seful SIF Moldova
-sponsor al susnumitei universitati din Bacau, mai precis al conducerii universitatii.

-109 puncte pentru dosarul de conferientiar obtinute in felul urmator,  citez:
"Singurele rubrici unde nu este pe zero şi Ciocea îşi scoate punctajul sunt cele în care îşi trece drept carte propria lucrare de doctorat şi un capitol dintr-o lucrare, pe care îl semnează împreună cu fostul viceprimar al Bacăului, Roxana Mironescu. Îşi mai menţionează drept activitate ştiinţifică şi articole publicate în ziare din domeniul economic, în care este citat din postura de director al SIF Moldova."

-comisia de examinare:
"Preşedintele comisiei este nimeni altul decât prof. univ. dr. Valentin Nedeff, rectorul Universităţii, dar şi beneficiarul mai multor sponsorizări din partea SIF, bani care, aşa cum am arătat mai sus, au ajuns la fiul şi la doctoranzii lui. Un alt membru al comisiei de evaluare este Marilen-Gabriel Pirtea, profesor la Universitatea de Vest din Timişoara, coautor la unul din capitolele din cartea publicată în 2014, trecută în dosarul lui Costel Ceocea. Din aceeaşi comisie mai fac parte Ion Popa şi Cosmin-Octavian Dobrin, ambii profesori-doctor la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Profesorul Ovidiu-Leonard Turcu, de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prieten vechi cu şeful SIF Moldova, dar şi coautor al unor articole de specialitate semnate alături de Ceocea, este şi el în aceeaşi comisie de examinare.

Un alt membru este conf. univ. dr. Roxana Mironescu, fost viceprimar al Bacăului, cadru didactic la Universitatea „V. Alecsandri”, dar şi coautor al unui capitol dintr-o carte şi al unor articole de presă de specialitate semnate împreună cu Costel Ceocea. Şi tot pe lista membrilor comisiei care vor evalua prestaţia şefului SIF Moldova pentru postul de conferenţiar universitar mai este şi prof. dr. Dumitru Bontaş, de la Universitatea „George Bacovia” din Bacău. Fiul acestia, Ovidiu Bontaş, şi-a obţinut titlul de doctor sub coordonarea rectorului Valentin Nedeff.""În perioada de predocumentare a investigaţiei făcute de jurnaliştii „Adevărul”, Costel Ceocea a aflat de posibila anchetă şi, fără să fie întrebat nimic de ziarişti, a trimis mai multe mesaje de tip SMS unuia dintre autorii articolului. Mesajele, însă, par a fi codate, neînţelegându-se exact la ce face referire preşedintele SIF Moldova, dar şi agramate:"

    „Dacă doreşti o completă şi corectă «documentare«te rog/ rugăm să nu «omiţi» să întrebi/ «investighezi» şi... «inculpaţii»!... Este, ştiam eu, o posibilă şi recomandată «alternativă» la... «documentare»... «Sursele», «anonime»,...sunt f recomandate ptr «oportunitatea» publicării oricărui «subiect», propus a fi «comentat»/«dezvoltat» dar, nerecomandate în demersurile ziaristice profesioniste (!) Ptr documentarea unor «subiecte», de «interes comunitar»”.

    „Deci! NU te rog să «masamilizezi» vre-un posibil «subiect de presă», dar te rog NU ne implica într-un «război» care NU este al nostru, al meu, şi care nu poate să ajute (dpvd obiectivelor noastre) bunele noastre intenţii de a sprijini şi încuraja performanţa acanemică, profesională,... deficitul de resurse materiale! Atât! Mulţumesc! Multă sănătate armonie, performanţă...“, sunt doar câteva dintre fragmentele unor mesaje scrise în afara oricăror norme gramaticale, de Costel Ceocea, aspirant la gradul de conferenţiar universitar al Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău."

"
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #21 - Mar 11th, 2016 at 8:37am
 
Raspunsul interesant al unui profesor la scrisoare unui elev “suprasolicitat, forţat”, “stresat, supărat, confuz”, “spălat pe creier”, “tâmpit”, “plictisit teribil de scoala".


"marți, 8 martie 2016"
"De ce şcoala nu te pregăteşte pentru viaţă"

"Circulă pe facebook textul unui tânăr supărat şi liber care-şi varsă necazul pe şcoala românească. L-am căutat şi l-am citit, dornic să aflu, vorba femeii de serviciu din corporaţie, care mai e “fidbiecu’, maică”. Vi-l reproduc şi vouă, sursa fiind aici. După ce l-am citit, l-am recitit. Apoi am scos ideile principale şi cuvintele-cheie. În cele din urmă, în numele meu şi reprezentându-mă pe mine (pentru că n-am calitatea morală de a antrena în vreun fel şcoala românească), utilizez aici dreptul al replică. Mă adresez atât lui Andrei Eduard Burghelia, autorul rândurilor de mai sus,  cât şi elevilor mei care gândesc ca el, trecuţi, prezenţi şi viitori."

http://radu-iliescu.blogspot.fr/2016/03/de-ce-scoala-nu-te-pregateste-pentru.htm...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #22 - Apr 11th, 2016 at 8:56am
 
De-ale  carnavalului din educatia romaneasca!


"" Legea Educatiei Nationale, mutilata in Parlament: Reglementarea procedurii de sustinere a doctoratului, eliminata complet. Fost sef al Cercetarii: Cine are nevoie sa isi sustina teza ca Elena Ceausescu? Practic, teza de doctorat se va putea sustine intr-o cabina telefonica""

de Corina Ionel, Iulia Rosca     HotNews.ro

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20926999-legea-educatiei-nationale-mutilata...

"Modificarea legislativa a trecut de Camera Deputatilor cu 216 voturi pentru si nici unul impotriva, iar acum merge in Comisia de Invatamant de la Senat, unde poate intra chiar si saptamana aceasta. Amintim ca presedintele comisiei este Ecaterina Andronescu - fost ministru al Educatiei, iar printre membri se numara Mihnea Costoiu - actualul rector al Universitatii Politehnice din Bucuresti."

"Se elimina obligativitatea sustinerii publice a tezei de doctorat si nici nu e nevoie sa fie prezenti referentii. Deci practic doctorandul se poate duce intr-o cabina de buda, imi scuzati expresia, isi sustine teza acolo, i se da titlul, si cu asta basta. Sunt niste chestii extrem de grave cu privire la treaba asta. Se elimina obligativitatea existentei referatelor de evaluare a tezei. Ne intoarcem in anii '70 in care discretionar teza putea fi sustinuta la Comitetul Central de Partid sau la Comitetul Judetean. Lucrurile acestea sunt extrem de nocive. (...) Daca pana acum procedura care era descrisa in lege a pastrat cat de cat o minima relevanta a studiilor doctorale in Romania, aceste modificari ar face ca doctoratele date in Romania sa fie complet irelevante si fara niciun fel de valoare , cel putin acelea care pana acum s-au dovedit plagiate, copiate, spuneti-le cum vreti. Este, dupa parerea mea, o crima majora, o distrugere a sistemului, complet. Nu mai ai ce sa mai speri dupa asemenea modificari."


Ma bucur ca lumea universitara romaneasca se bucura si da din coada pentru aceste modificari. Parca vad iar cateva proteste anemice sub forma de scrisori ( pierdute din start)  cu care personaje toxice ca madame Andronescu si rectorul Costoiu se vor sterge la fund!!!

PS Adaug un articol de pe contributors pe acest subiect: mascarada schimbarii legii educatiei dupa cum ii aranjeaza pe unii, multi si prosti.

"Incompetenta si ticalosie"  -autor Mihai Maci

http://www.contributors.ro/reactie-rapida/incompetenta-si-ticalosie/?cfcc

Mai înainte de toate, Comisia de Învăţământ a Camerei Deputaţilor a adoptat un amendament care-i exonerează de orice răspundere legală pe coordonatorii doctoratelor “cu probleme”. Trist (nu amuzant) e faptul că nimeni, nici din partea Ministerului, nici din partea “societăţii civile” (Consiliul Naţional al Rectorilor – reprezentat de Preşedintele său, d-l Sorin Cîmpeanu), nici dintre parlamentarii Comisiei nu ştie nici cine a făcut propunerea eliminării din lege a paragrafelor pe baza cărora conducătorii de teze plagiate puteau fi traşi la răspundere, nici cum a fost adoptată această propunere. Ca şi cum am avea de-a face cu un miracol, ivit din senin, la care cei de faţă au fost martori uimiţi. Chiar aşa să fie oare?! O lege care favorizează ticăloşia e un miracol neaşteptat sau opera unui “grup de interese”, tăcut dar tenace, care lucrează “neabătut” pentru a apăra privilegiile unei caste a imposturii? În România erau, la începutul anului, vreo 4.000 de coordonatori de doctorate, dispersaţi în 200 de şcoli doctorale, cu peste 20.000 de candidaţi la titlul de doctor. De vreo doi ani s-a dat liber la abilitări şi oricine vrea (4.000 înseamnă unul din şase universitari existenţi în România zilei de azi!) îşi poate încerca norocul ca şi conducător de doctorate (eu unul n-am auzit de nimeni care să fi fost respins la examenul de abilitare). După cum vă puteţi cu uşurinţă imagina, această uşurinţă a abilitării se suprapune cu “liberalizarea” ofertei doctorale; altfel spus, cu faptul că doctoratul se plăteşte de doritor. Asta se cheamă “economie de piaţă”! Mai clar, asta înseamnă că “şcolile doctorale” sunt maşini de făcut bani şi “fabrici de diplome” care preiau – integrând-o pe vericală, la the next level – populaţia, tot mai anemică, a studiilor de licenţă şi de masterat. ""
"
Back to top
« Last Edit: Apr 11th, 2016 at 10:52am by AlexA »  
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #23 - Apr 14th, 2016 at 11:26am
 
Geniala stire, demna de tara lui Caragiale!

"Patriarhul Daniel va primi titlu de Doctor Honoris Causa de la Universitatea Politehnica Bucuresti "pentru asigurarea continuitatii in credinta stramoseasca"
Hotnews

""Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti reprezinta o recunoastere simbolica a activitatii Preafericitului Parinte,
[/color]activitate prin care a sustinut permanent educatia romaneasca si care a adus o contributie semnificativa in asumarea rolului Bisericii in institutiile si unitatile de invatamant, pentru asigurarea continuitatii in credinta stramoseasca", se mai arata in comunicat.
""
Roll Eyes
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #24 - Apr 27th, 2016 at 10:21am
 
"Bucuria plagiatorilor: O noua runda de modificari drastice la Legea Educatiei. Senatul universitar va abilita conducatorii de doctorat. Sesizarile privind doctoratele plagiate, analizate si sanctionate tot la nivelul universitatii. CNATDCU - instanta de apel "

Hotnews 27/04/2016


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20961612-bucuria-plagiatorilor-noua-runda-m...
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 
(Moderators: AlexA, , Eugen Stamate)