Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
YaBB is sponsored by XIMinc!


Pages: 1 2 
Intamplari din tara lui Caragiale... (Read 7351 times)
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #25 - May 3rd, 2016 at 10:49am
 
O stire (ceva  mai veche  dar mereu  "de actualitate")   despre "cum se iau examenele in anumite universitati romanesti":

"Povestea unei studente infiltrate de procurori în mijlocul corupției universitare de la Reșița. Diplome fără nicio prezență la cursuri, licențe vândute de șeful Senatului, note contra sex"

http://www.romaniacurata.ro/povestea-unei-studente-infiltrata-de-procurori-in-mi...Si tot de pe site-ul Romania curata:

"Plagiatorii sunt salvați din nou de Ecaterina Andronescu"
Marius Diaconescu

"Comisia de învățământ a Senatului a adoptat Luni o variantă modificată radical a OUG nr. 4/2016 referitoare la organizarea școlilor doctorale și la măsurile antiplagiat. Reprezentantul Ministerului Educației Naționale și Cercetării a declarat că ministrul susține în continuare varianta inițială adoptată de guvern.

Ecaterina Andronescu s-a grăbit să o introducă pe ordinea de zi a plenului Senatului de astăzi, însă din cauza lipsei cvorumului s-a amânat adoptarea legii până în 3 mai a.c.

De unde atâta grabă în dezbaterea acestei ordonanțe de urgență în Senat? Mai ales că au fost multiple voci care au criticat scoaterea măsurilor punitive împotriva plagiatorilor și a conducătorilor de doctorat.

Numărul mare de plagiatori printre politicieni, indiferent de culoarea politică, i-a unit pe aceștia împortiva adoptării oricăror măsuri ferme împotriva plagiatelor.

Atâta timp cât vor exista beneficii și stimulente pentru posesorii titlurilor de doctor în știință, indiferent dacă profesează sau nu într-un domeniu și mediu științific, politicienii vor fi ahtiați după titlul de doctor. Dar fără să respecte etica academică, deoarece sunt învățați să fure. Ce mai contează că fură pagini sau capitole din cărțile altora ca să dobândească titlul de doctor?

Care sunt modificările aduse de Ecaterina Andronescu sub umbrela Comisiei senatoriale?

    Universitățile acordă și retrag titlurile doctorale! Calitatea învățământului în foarte multe universități din România lasă de dorit indiferent de nivel. Lăsând această libertate universităților, fără instrumente clare de corecție a abaterilor de la etica academică și de la standardele minime de calitate, există șanse mari să fie o explozie de doctorate de calitate foarte slabă. Spor la plagiat!
    Se înființează Colegiul Național al Instituțiilor Organizatoare de Studii Universitare de Doctorat pentru a profesionaliza activitățile privind organizarea studiilor universitare de doctorat și pentru a asigura schimbul de bune practici. Încă o mascaradă de comisie!
    Titularul unui titlu de doctor poate să renunțe la acest titlu! Se revine la propunerea fostului ministru Câmpeanu, ineficientă și inaplicabilă. Plagiatorii au o ușă de scăpare dacă presa le-a dovedit plagiatul! Cine plătește avantajele și stimulentele obținute în urma titlului de doctor? De ce fuge de răspundere plagiatorul și refuză sancțiunea comunității academice?
    Sesizările referitoare la încălcarea eticii academice se transmit Comisiei de Etică a universității care a acordat titlul de doctor, care face o cercetare prealabilă și propune retragerea titlului, după caz. CNATDCU analizează propunerea Comisiei de Etică și abia apoi Ministerul Educației poate emite un ordin de retragere a titlului, care este transmis universității!

Bomba! Sesizările privitoare la etica academică și anularea diplomei de doctor se pot face numai în baza legislației aplicabile în momentul obținerii titlului de doctor. Dacă ai furat și legea din anul furtului nu condamnă furtul, rămâi cu titlul de doctor obținut prin fraudă și impostură!

Felicitări Ecaterinei Andronescu pentru castrarea eticii academice în România!

Politicieni din toate partidele, uniți-vă pentru a vă salva doctoratele plagiate!

Textul raportului Comisiei de învățământ din Senat poate fi citit aici SenatOUG4plagiate!"

Posted on 26.04 2016 in Anti-plagiat, Coaliția pentru Universități Curate
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #26 - May 12th, 2016 at 8:13pm
 
Curat Caragiale! Numai somitati in comisia juridica a CNATDCU (nu ca alte comisii  ar fi mai de soi!), somitati care vor decide ( unii au decis deja) daca un plagiat e chiar plagiat sau doar " inspiratie  stiintifica".
Grin

"Cei 15 care vor decide daca Ponta si si Oprea au plagiat. De ce i-a pastrat Adrian Curaj pe membrii controversati din CNADTCU "
Hotnews,   articol de Corina Ionel, C. Pantazi    

"15 "specialisti" in drept, majoritatea numiti de Ecaterina Andronescu si pastrati de Adrian Curaj, vor decide daca Victor Ponta si Gabriel Oprea si-au plagiat doctoratele. Printre cei 15 se numara personaje controversate, precum Corina Dumitrescu (propusa de Victor Ponta ministru al Educatiei, dar retrasa dupa un scandal public), Virginia Vedinas (fost parlamentar PRM), Gheorghe Popa (fost rector al Academiei de Politie) si Gabriel Boroi, care s-a antepronuntat in cazul Ponta. Cum s-a ajuns ca Ponta sa astepte un verdict de la o comisie numita in mare parte in mandatul sau de premier?"

"Gabriel Boroi, presedinte Comisiei. Profesor la Universitatea "Nicolae Titulescu" Bucuresti.
"
Corina Dumitrescu - presedinta Senatului Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti.

Radu Catana - fost Prorector al Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca

Verginia Vedinas: Fost parlamentar PRM, fost angajat al Curtii de Conturi, fost candidat la primaria Capitalei din partea PRM in 2008. Este profesor la Universitatea Bucuresti, Universitatea Titu Maiorescu, Academia de Politie, dar si Universitatea Dimitrie Cantemir, condusa de Corina Dumitrescu.

Gheorghe Popa, profesor la Academia de Politie din Bucuresti. In 2012 -2016 a fost Rector al Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, fiind instalat in functie in prezenta lui Petre Toba, la acel moment secretar de stat. Este acuzat de Doru Ioan Cristescu, fostul sef al DIICOT, ca nu a sesizat parchetul intr-un caz de plagiat savarsit de un lector universitar de la Academia de Politie.

Dan Claudiu Danisor - Rector Universitatea din Craiova, numele lui apare in ordinul privind componenta nominala a comisiilor CNATDCU dat in septembrie 2012 de Ecaterina Andronescu. Danisor intra in Top 5 salarii de Rector realizat la inceputul lui 2016 de Romania Curata, ajungand la un salariu de  201.928 lei, peste 3.700 euro/luna.

Dutu Mircea - Presedinte al Universitatii Ecologice Bucuresti si membru al Academiei Romane

Ionel Didea - fost Rector Universitatea din Pitesti.

Dogaru Ion - Academia Romana, fost Decan al Facultatii de Drept din Craiova


Smaranda Angheni,  vicepresedinte al comisiei - rector al Universitatii "Titu Maiorescu" Bucuresti.

Emil Balan -  Prorector al Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti,

Paul Vasilescu, profesor la UBB Cluj, directorul scolii doctorale la Facultatea de Drept a UBB Cluj.

Anton Trailescu: Profesor de drept la Universitatea de Vest Timisoara, avocat.

Tudorel Toader: judecator la CCR, Decan al Facultatii de Drept la Universitatea AI Cuza din Iasi. "
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #27 - Jun 20th, 2016 at 8:34am
 
Romania-Albania 0-1 EURO 2016

Meciul de aseara si reactiile  de dupa  sunt expresia vie a Romaniei de azi  care se multumeste sa manance seminte in fata televizorului si sa critice, fara nici o reactie constructiva. Nici macar la vot nu se mai iese.....sau se voteaza intr-o veselie penali si alte personaje dubioase.

In invatamant si cercetare e la fel;  nu va faceti iluzii  ca mici grupuri care reusesc sa aiba o imagine buna (si in tara si in afara) ar putea schimba impresia de mediocritate si de "merge si asa".
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #28 - Jul 1st, 2016 at 7:54am
 
Dupa ani de zile de-a "ba a plagiat, ba n-a plagiat" s-a ajuns la o concluzie care, chiar daca nu aduce nici o veste noua, e un inceput in lupta cu  furtul intelectual.


"Victor Ponta a plagiat si se va cere retragerea titlului de doctor - decizie oficiala a comisiei de profil"
de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 30 iunie 2016,

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21121982-victor-ponta-plagiat-cere-retrager...


Intre timp, marcati de acest rasunator succes in lupta cu plagiatul, studenti si profesori  se joaca de-a examenele:

"Studenţi săltaţi de mascaţi cu un autobuz şi duşi la audieri. Nou dosar de corupţie pentru examene cumpărate la UMF Iaşi"

http://adevarul.ro/locale/iasi/studenti-saltati-mascati-autobuz-dusi-audieri-nou...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #29 - Sep 28th, 2016 at 9:52am
 
"Laura Codruta Kovesi, prima reactie la "autodenuntul" lui Sebastian Ghita: Teza de doctorat "Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal" este o lucrare care imi apartine in totalitate si nu am plagiat"
de Alina Neagu     HotNews.ro
Marţi, 27 septembrie 2016,

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21316661-laura-codruta-kovesi-prima-reactie...


In acelasi timp, pe site-ul
http://www.plagiate.ro/Ro/ro.first.htm

citim:
"27 septembrie 2016: Comunicat de presă:
Confirmăm plagiatul procuroarei Laura Codruţa Kövesi "

Daca e adevarat, toti penalii vor dansa de bucurie, DNA-ul va avea o imagine catastrofala, la fiecare alt plagiat se va striga ca e aranjament politic sau alta lozinca de acest gen. 
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #30 - Oct 12th, 2016 at 8:02am
 
Tot din tara lui Caragiale:

"CNATDCU, ramas fara atributii si fara presedinte. Membri ai Consiliului General avertizeaza: Legea este gandita spre vremuri bune, dar noi inca traim vremuri critice/ Era o parghie prin care se putea veghea la corectitudine doctoratului. Avem motive sa ne temem"
  de Corina Ionel     HotNews.ro
Marţi, 11 octombrie 2016,

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21346503-cnatdcu-ramas-fara-atributii-fara-...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #31 - Oct 18th, 2016 at 5:12pm
 
Universitatea din Bacau sau sa radem cu Stan si Bran: rectorul universitatii cu pretentii de profespr doctor inginer abilitat si un politruc ajuns doctor.

"Culmea falsului academic în România. Istoria alambicată a traficantului de arme şi a rectorului care s-au plagiat reciproc"
18 octombrie 2016, 18:02

de   Mircea Merticariu


http://adevarul.ro/locale/bacau/culmea-falsului-academic-romania-istoria-alambic...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #32 - Dec 9th, 2016 at 11:46am
 
Verdict discutabil, dar la noi ca nicaieri.
Si cand te gandesti ca asta e un doctorat obtinut cu "magna cum laude".Ma intreb cum or fi celelalte.

"Verdict CNATDCU in cazul doctoratului Codrutei Kovesi: Nu a plagiat. Probleme in 4% din teza. Retragerea titlului ar fi o sanctiune excesiva"
de I.C.     HotNews.ro
Joi, 8 decembrie 2016,

"Consiliul General al CNATDCU a stabilit joi ca Laura Codruta Kovesi nu a plagiat in lucrarea sa "Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal", aproband, cu 35 de voturi "pentru" si o abtinere, raportul comisiei de lucru. Comisia de lucru a identificat nereguli de citare in 4% din teza, insa a cosiderat ca retragerea titlului ar fi o sanctiune excesiva, recomandand mentinerea titlului."

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21457315-verdict-cnatdcu-cazul-doctoratului...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #33 - Jan 5th, 2017 at 12:22pm
 
Incepe bine anul in Romania: guvern nou, ministri noi, CV-uri noi, plagiate noi! Caragiale s-ar regala cu asa o pepiniera de personaje!

Ca in opera lui Caragiale primul ministru se pregateste sa strige "O carte pierduta!" Una care apare in CV-ul domniei sale de absolvent de informatica si care mi-a sarit in ochi ( cartea) pentru ca suna foarte stiintific: "Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, editura la care a fost publicata  fiind ceva mai putin stiintifica:   a lui Ionescu din Caransebes!
Titlul cartii  suna frumos, foarte matematic de altfel pentru un informatician,  dar cartea  pare a fi de negasit!

Se remarca  ministrul educatiei, fost rector la ASE, cu un CV mioritic din care lipseste doar vestita revista " Metalurgica International" ( in fine, ncii asta nu e clar ca are omul vreo 14-15 pagini de CV: trebuie citit cu multa atentie).
Dar nu lipseste plagiatul;ce surpriza, nu-i asa?

"Un articol semnat de noul ministru al Educatiei, Pavel Nastase, acuzat de plagiat in proportie de 51% in urma unei analize Romania Curata"

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21512552-articol-semnat-noul-ministru-educa...

Oricum, ce importanta are cand domnul fost rector si actual ministru al educatiei se exprima asa frumos si coerent:

""Sunt oameni care din naştere, nativ, nu pot lua un Bacalaureat. Pentru că populaţia care este educată, care este supusă procesului de educare, sunt oameni care înţeleg mai greu lucrurile şi în care trebuie să procedăm cu foarte mare atenţie.”"
Nu poti decat sa aplauzi asa un reprezentant al invatamnatului superior!

Se cuvine sa amintim  si CV-ul uneia dintre ministre, o doamna foarte tenace care de la simpla secretara a unei scoli generale (Mita Baston de  Teleorman  -numai genii in judetul asta!) a ajuns sa-si dea licenta (la o universitate particulara, dar ce mai conteaza: are diploma, are!) si hopa, acum e mare ministra de interne! Poate o paste destinul fostului ministru .....
Pana una-alta se recunoastem ca pentru o fosta secretara face eforturi de exprimare iar domnul Nastase, ministrul educatiei, nu poate decat sa o invidieze:

""„Vreau ca transparenţa să fie o componentă vizibilă”.""

Si pentru ca suntem pe un forum academic sa-l amintim si pe domnul Bodog, noul ministru al sanatatii si el profesor universitar stralucit  si decan al Facultatii de medicina din  Oradea caruia i s-a retras titlul de conducator de doctorat pentru ca batea vantul prin CV-ul sau ( doua articole care se pot numi stiintifice, cu mare indulgenta, in rest maculatura cu care ne-au obisnuit multi decani, rectori si  diversi sefi din invatamantul superior.

"GUVERN PSD. Florian-Dorel Bodog, propus ministru al Sănătății, a rămas fără dreptul de a coordona doctorate pe motiv că a publicat doar două articole "

https://www.romanialibera.ro/politica/institutii/guvern-patat--florian-dorel-bod...

Sa nu uitam ca noul ministru al transporturilor nu a promis nici macar un km de autostrada ( putem sa-i admiram sinceritatea; in plus, daca reuseste un km de autostrada va cere o prima pentru realizari exceptionale).
Iar noul ministru al energiei, Toma Petcu,  are un CV plin de greseli:

""La "Competente si aptitudini organizatorice", precizeaza ca poate asigura "asigura managementul oricarui compartiment din cadrul unei compani (sic!) cu exceptia celui economic" Smiley Mai spune ca are "Pregătire militară şi de autoapărare, dobţndite ăn cadru Şcoli Superioare a Jandarmeriei Române de la unitate Roşu". ""

Dar sa-l iertam, e tanar inca, are doar 38 de ani, mai are timp sa-si dea bacalaureatul!
Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #34 - Jun 14th, 2017 at 2:26pm
 
Tot din tara lui Caragiale, de data aceasta legat de cercetare si CNATDCU. Foarte trist si extrem de  ingrijorator pentru  oamenii care fac cercetare adevarata in Romania.


"Demisii din CNATDCU"
    Observator Cultural

http://www.observatorcultural.ro/articol/demisii-din-cnatdcu/"Bifurcaţii. Declasificarea universităților"
Observator Cultural ,     Liviu ORNEA

http://www.observatorcultural.ro/articol/bifurcatii-declasificarea-universitatil...

" Marius Andruh si-a dat demisia din functia de presedinte al CNATDCU, in locul lui a fost ales Valentin Vlad. ONG-ul lui Ciolos solicita abrogarea  ordinului de ministru prin care a fost schimbata structura Consiliului care evalueaza tezele de doctorat"
de N.O.     HotNews.ro

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21819456-platforma-100-marius-andruh-dat-de...
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: Intamplari din tara lui Caragiale...
Reply #35 - Sep 1st, 2017 at 8:35am
 
Sper sa nu se supere Cristi Apetrei dar  raspund pe acest topic comentariului sau despre medicina si poezie  sau "cum ajungi in Uniunea Scriitorilor din Romania?" : ceea ce voi povesti mi se pare mult mai potrivit aici.
Deci domnul Burlui, patronul unei fabrici de diplome si  doctor in stiinte medicale  este chinuit de talentul de a-si exprima trairile  in versuri.  Ei da, se pare ca are cateva volume de poezie!

Daca am citit  vreo poveste asemanatoare de genul  "viata bate filmul"in Le Monde?
Nu in Le Monde. ci in alt jurnal francez L'Express ( cam de multisor, dar am reusit sa  regasesc articolul respectiv si o sa vedeti si legatura cu medicul-poet din Iasi).

Nu numai medicii dar si matematicienii ( unii) sufera de boala poeziei. Unul dintre ei- despre care am mai scris pe acest topic cu ani in urma- este- de acum vestitul- Florentin Smarandache! Dupa ce ani de zile a inebunit comunitatea matematica cu aberatii gen " Teoria lui Smarandache  Teorema lui Smarandache si Corolarul lui Smarandache", omul a fost trimis la plimbare, nu i se publica nimic din respectivele divagatii matematice si ii este interzis inclusiv ArXiv ( un site unde poti pre-publica articolele inainte de aparitia lor in jurnal, stiind ca in matematica publicarea unui artciol dureaza foarte mult,  un an-doi, chiar 3 pentru revistele foarte bune).
Sa nu va imaginati ca omul e vreun  Grigori Perelman ascuns: are studii la Craiova si doctorat la Chisinau, obtinut tarziu. Dar, imaginati-va omul preda la o universitate in Statele Unite ( New Mexico, mi se pare), ceea ce este greu de explicat.

Bref, care e legatura  dintre Smarandache, L'express, poezie si Burlui?
In 2003 citeam un articol despre premiile literare, nu numai cele  cunoscute si serioase, dar si unele mai bizare, haioase, cum vreti sa le numiti. Si aflu ca intr-o comuna franceza de vreo cateva sute de locuitori, in 1986 primarul a decis sa decerneze premiul literar " Gragantua", care consta in "son poids  (du gagnant) en cochonnailles et produits du terroir."
Mai precis,  dupa aflarea castigatorului, acesta este urcat pe cantar si i se ofera atatea produse din carne de porc (cochonailles  i.e. carnati, toba etc ) si alte produse locale  cat cantareste......
Si acum surpriza: vad ca in articol este amintit acest Smarandache!
Se pare ca omul ar fi fugit din tara in '88 si ar fi ajuns intr-o tabara de refugiati din Turcia. In afara de a fi matematician si poet, Smarandache mai are un alt pacat: este francofil!   In tabara aceea, prin cine stie ce minune, cade peste o revista literara franceza in care se amintea acest premiu "Gargantua".  Omul isi trimite capodoperele poetice in Franta si o scrisoare in care povestea situatia sa. In '88 refugiatii din Romania lui Ceausescu   erau priviti cu multa simpatie ( mai ales in Franta) asa ca, imaginati-va, primarul comunei cu premiul literar da din maini si din picioare si contacteaza autoritatile franceze  ca sa-l ajute pe Smarandache sa vina sa-si ia premiul!
Sa nu spuneti ca istoria asta nu bate filmul....(o sa va dau si link-ul articolului din L'Express, sa nu creada cineva ca inventez). Am uitat sa amintesc ca sus-numitul Smarandache a fost ( auto)-propus la Nobel....

Deci poeti-universitari  perturbati sunt peste tot, nu numai pe meleagurile lui Eminescu!

Legatura dintre cei doi universitari-poeti? Amandoi fac parte din Uniunea Scrritorilor din Romania, asa ca domnul patron-doctor-poet Burlui poate fi mandru ca e coleg cu marele Smarandache, castigator al prestigiosului premiu literar francez  "Cochonailles"! Grin

Poate incearca si el sa-l obtina, daca nu se organizeaza ceva asemanator intr-un sat romanesc.
Ca in Romania nu  porcii lipsesc......

http://www.lexpress.fr/culture/livre/droles-de-prix_808370.html

capetrei wrote on Aug 30th, 2017 at 2:43pm:
Este foarte interesant ca pe acest topic nu s-a mai postat de vreo cativa anisori. Pe vremuri, aici era cea mai activa zona a forumului.

Unul din motive era conul Vasilica, arhitectul uneia dintre cele mai interesante preluari de putere din istoria umanitatii, nedepasita decat de conul Donald anul trecut.

Si asta este si motivul pentru care scriu. Pentru ca, daca ati crezut ca ati vazut totul, v-ati inselat. Tara lui Caragiale, etc etc nu inceteaza a ne fascina. Am aflat, nu spun de unde, ca tanarul pensionar are mari realizari literare. Nu cautati sa vedeti daca a scris "Amintiri din Copilarie", "Luceafarul" rondeluri sau alte alea. Nu stiu ce a scris. Nu ma intereseaza. Dar este membru al uniunii scriitorilor din Romania. In felul acesta simplu, domnul pensionar incaseaza pensia de profesor, suplimentul de academician al Academiei de Studii Medicale si suplimentul de uniune de creatie. Toata stima, si abia astept bestselerurile din trilogia  "Devaliazarea, santajul si spaga" pe care cred ca intreaga planeta le va devora.
Nu-i asa ca viata bate filmul? Alexa? Nici macar in "Le Monde" n-ai citit asa o poveste. Poate ma baga si pe mine in Uniune.
Cristian

PS. Uite, abia acum recitind mi-am dat seama de ceva: Burlui fiind arhitectul falimentului moral si finaciar la UMF ar trebui sa aplice si la Uniunea Arhitectilor. Poate mai ia o indemnizatie si de acolo. Iar cei care l-au votat, la uniunea nevazatorilor sau la cea a handicapatilor mintali.

Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 
(Moderators: AlexA, , Eugen Stamate)