Welcome, Guest. Please Login or Register
YaBB - Yet another Bulletin Board
 
Visit YaBB today Wink


Page Index Toggle Pages: 1
31 Ianuarie 2017 (Read 792 times)
Eugen Stamate
YaBB Administrator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 616
31 Ianuarie 2017
Feb 1st, 2017 at 8:44am
 
Daca va pasa de viitorul tarii acum este momentul sa aratati acest lucru. Daca balanta nu se inclina spre cinste, corectitudine, onestitate si transparenta in mod sigur vor fi din nou sacrificate cateva generatii.

Cu sinceritate,
Eugen Stamate
Back to top
 
WWW WWW  
IP Logged
 
capetrei
God Member
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 819
Re: 31 Ianuarie 2017
Reply #1 - Feb 18th, 2017 at 10:02pm
 
Nu prea inteleg postul. Cum trebuie sa aratam?

Unde sunt cinstea si corectitudinea? Ca mai nou am vazut ca pe procurorul care se milogea pentru un mic ajutor interlop nu l-a legat nimeni si a fost lasta sa-si dea demisia ca sa pape o frumoasa pensie judiciara.

N-am vazut nici un protest atunci cand Codruta a fost declarata plagiatoare de 4%. Ce-i aia a plagiat putin? Adica a furat putin? Pai hai sa iesim in strada si sa rezistam impotriva acestui concept pe care n-avem cum sa-l acceptam.

N-am auzit ca pseudopresedintele care de fapt este, la fel ca si ceilalti, un ciocoi (vezi Nicolae Filimon pe care tinerii frumosi si liberi nu-l citesc pentru ca nu-I trendy) si care nu da inapoi casele. Care declara senin ca a dat meditatii dar nu a platit nici un impozit. Care nu putea sa cumpere atatea case nici macar din meditatii. Sa fim seriosi. Si eu si tu lucram in occident de peste 20 de ani. Pe bani buni. Cate case ne-am putea permite in Romania.

Cand am fost acasa in iarna am vvazut-o la televizor pe Chichirau. Iarta-ma sa-ti spun, nu pot spune decat un singur lucru: "Doamne fereste."

Eugen, daca iti aduci aminte, la prima suspendare ai donat campaniei lui Basescu 322 de lei. Spune singer si cu mana pe inima: nu-ti pare rau?

Eu sunt dispus sa protestez pana in panzele albe, dar arata-mi alternativa. Si ma tem ca n-ai ce sa-mi arati. Ma tem ca RO mi--a oferit cele mai mari deziluzii in ultimii ani, cand am vazut oameni in care credeam, pe care I-am votat in 1990 (iti amintesti lista celor 6?) gata de orice compromis pentru o sinecure cat de mica. Si deloc gata sa se gandeasca la oamenii carora li se adreseaza. Stiu cum traiesc rudele mele din Romania si ma tem ca protestul fara substanta, numai pentru ca e trendy pe facebook e o pierdere de vreme.

Si pentru ca avem mai mult de un neuron, sa ne amintim ca cele peste 100 de modificari ale codurilor au fost promulgate de Pruna & co tot dupa miezul noptii.

L-am vazut azi pe Ciolos spunand ca daca ai castigat alegerile nu poti face orice. Serios? Dar cate alegeri a castigat el ca sa stie? Si cum a guvernat el? Si cum a fost comisar European?
Hai serios, ma lasi? Acum nu e momentul.
Aratati-mi alternativa care sa nu fie in mainile serviciilor secrete si ma gandesc. Pana una alta, asa cum scria pe un blog: "ca intotdeauna, in lupta dintre partid si securitate castiga securitatea".

Cu drag

Cristi
Back to top
 
 
IP Logged
 
AlexA
YaBB Moderator
*****
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 1152
Gender: female
Re: 31 Ianuarie 2017
Reply #2 - Apr 25th, 2017 at 7:58pm
 
Urmarea:

""Restauratia totala: PSD a numit la varful cercetarii un urmarit penal pentru coruptie, coordonatorul cartii unui puscarias, un consilier local PSD, sindicalisti, cercetatori fara opera, membri ai unor Academii fantomatice. Toti profesorii de la universitati straine au fost dati afara """"

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21733360-restauratia-totala-psd-numit-varfu...


""Cei patru cercetatori romani de la universitati straine scosi din componenta CNECSDTI sunt:

    Ghiauș Cristian-Mugurel - Institut National des Sciences Appliquees de Lyon (INSA Lyon)
    Manea Vlad Constantin - Centro de Geociencias, Universidad Nacional Autonoma de Mexico
    Popescu Ioana-Ileana - UNESCO-IHE Institute for Water Education, Olanda
    Stamate Eugen - Technical University of Denmark"""


""Cateva statistici legate de noua componenta a celor patru institutii:

    Cea mai mare universitate din Romania, UBB Cluj, are un singur reprezentant intr-una dintre cele patru institutii

    Universitatea Stefan cel Mare din Suceava este o adevarata performera: are 4 membri, in conditiile in care aceasta universitate era cotata in ultima categorie valorica in Clasamentul Universitatilor din Romania 2011 (sursa)

    Universitatea Dunarea de Jos din Galati este si ea mare performera: are 4 membri in conducerea celor patru institutii.

    Universitatea Politehnica Bucuresti, aflata sub protectia Ecaterinei Andronescu (fost rector) are 5 reprezentanti in cele patru institutii.

    Consortiul Universitaria, care reuneste cele mai mari 5 universitati din Romania (UBB Cluj, Universitatea Bucuresti, Universitatea de Vest, ASE si Universitatea AI Cuza Iasi), are doar 9 membri in toate consiliile""

Daca nu exista,  Universitatea din Suceava trebuia inventata......... Cool
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Moderators: AlexA, , Eugen Stamate)